Erdoğan AK Parti'ye geri dönüyor

AK Parti'ye tekrar üye olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki salı günü anayasamızın 16 Nisan'da değişen hükmü ile elde ettiğimiz bir imkanı kullanacak, kurucusu olduğum partiye tekrar üye olacağım. " dedi.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2017, 00:00 Güncelleme 29 Nisan 2017, 13:27
Erdoğan AK Parti’ye geri dönüyor

İÇİNDEKİLER

AK Parti'ye tekrar üye olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki salı günü anayasamızın 16 Nisan'da değişen hükmü ile elde ettiğimiz bir imkanı kullanacak, kurucusu olduğum partiye tekrar üye olacağım. Ardından da 21 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongremizde malum, partimizin yeni yönetim şekli belirlenecek. Buradan alacağımız enerjiyle bir yandan teşkilatlarımızı güçlendirerek seçimlere hazırlayacak, bir yandan da icraatlarımızla milletimizin gönlünde daha yükseklere çıkmanın yollarını arayacağız." diye konuştu.

"O SANDIKLAR DA SİZE KALSIN"
Kardeşlerim seçim meydanları er meydanlarıdır. Demokrasi için seçim meydanı, pehlivan için Kırkpınar'dır. Seçim bittikten sonra ortaya çıkan sonucu gölgelemek için gösterilen gayretleri üzüntüyle takip ediyorum. Bizim hukukumuzda nihai kararı YSK verir. Bunlar ne yaptı? YSK kesin kararını da açıklamasına rağmen Danıştay'a müracat ettiler, zaten olumsuz geleceği belli. Yetinmediler, AYM'ye gittiler. AYM zaten daha önceden açıklamasını yapmıştı. Şimdi AİHM'de çözüm arıyorlar. Bundan sonra bir sonraki seçime hazırlanmak gerekir. Artık heyecanınızı oraya saklayın. AB ülkemize yönelik haksız tutuömunda değişiklik yapmassa bunun için de bir halkoylaması olabilir. Türkiye'yi kapısından içeri sokmayanlar bu halk oylamasından neden rahatsız oluyorlar. Yani gerçekten bunlar bizi çok mu seviyor. Yeni bir şey daha duydum: Avrupa'da halk oylaması için sandık kurdurmazlarmış. o sandıklar size kalsın. Onlarda sizin ayrıca bir yüz karanız olacak.

"KURUCUSU OLDUĞUM PARTİYE TEKRAR ÜYE OLACAĞIM"
Önümüzdeki Salı günü kurucusu olduğum partiye tekrar üye olacağım. Ardından da 21 Mayıs'ta kongremizde partimizin yeni yönetim şekli belirlenecek. Bir yandan teşkilatlarımız güçlenecek seçimlere hazırlanacağız bir yandan da icraatlarımızla devam edeceğiz. Bu işler on dönüm bostan yan gel yat osman.. Bu anlayışla olmaz. Eğer bir hedefiniz varsa kendinizi sürekli yenileyeceksiniz. Muhalefetin yaptığı gibi sadece başkalarını suçlarsanız böyle olursunuz. Şirazeleri o kadar kaymış ki başarısızlıklarını sebebini doğrudan millete yüklemeye başladılar.