CHP'den partililere tehlikeli çağrı!

Türkiye'yi şahlandıracak Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin sandıktan geçmemesi için çalışan Avrupa, FETÖ, PKK, HDP ve CHP'ye millet sandıkta hadlerini bildirdi. Şimdi ise yeni kaos planları devreye sokuldu. Sokakları karıştırarak yeni bir kalkışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyorlar. Bu görev ise CHP'ye verildi. CHP, partililere eş zamanlı sokağa çıkma çağrısı yaptı.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2017, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2017, 21:29
CHP’den partililere tehlikeli çağrı!

İÇİNDEKİLER

16 Nisan referandumundan "evet" çıkmasıyla birlikte CHP Gençlik Kolları ülkeyi germek için tehlikeli bir kalkışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor.

"EŞ ZAMANLI OLARAK SOKAĞA ÇIKIN"
Genel Merkez tarafından partililere gönderilen evrakta, referandum sonuçlarına yönelik protesto gösterilerinin sistemli şekilde partinin organizasyonuyla yapılacağı bildiriliyor. İl örgütlerine gönderilen söz konusu yazıda, protestoların tüm yurtta eş zamanlı yapılmasının önemine işaret ediliyor.

"HAYIR" OYU VERENLERİ KULLANMAK İSTİYORLAR
Yüzde 48.6'nın "hayır" demesinden cesaret alan CHP, partililere gönderdiği yazıda, partiye ait flama, bayrak, siyasi simgenin kullanılmamasını istiyor. Böylece "hayır" oyu veren herkesi sokağa dökmeyi umuyor.

VATANDAŞLAR PROVOKASYONA GELMİYOR
"Evet" ya da "Hayır" oyu veren vatandaşlar şimdiye kadar bu tür kışkırtmalara karşı sükunetini korudu.

İŞTE CHP'NİN GÖNDERDİĞİ YAZI