Kılıçdaroğlu'nun kirli planı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu milletin iradesini yine yok saydı. CHP içerisinde istifası istenen Kılıçdaroğlu'nun seçimde hile yalanını ortaya atmasının arka planında ise Türkiye'de karışıklık yaratarak koltuğunu korumak olduğu belirtiliyor.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2017, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2017, 19:30
Kılıçdaroğlu’nun kirli planı!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminden, FETÖ'nün militanlarıyla anlaşıp güvenli bir eve kaçan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'daki referandum hezimetinin ardından 8. kez bir seçimi kaybetmesinin ardından provokasyonlara başladı.

Referandum sonucunu tanımayacağını açıklayan Kılıçdaroğlu'nun seçimde şaibe yalanını ısrarla gündemde tutması ve bugün TBMM'deki grup toplantısında bile bile "yüzde 50'nin üzerinden oyla seçimi kazandık" demesinin şifreleri çözülüyor.

SOKAKLARI KARIŞTIRMA PLANI!
Hezimet sonrası karışan CHP'de istifa çağrılarının hedefi olan Kılıçdaroğlu, istifadan kaçmak seçimler üzerinden algı operasyonlarıyla provokasyon yaparak sokakları karıştırmak istediği öne sürüldü. Seçimi tanımama provokasyonunun arkasında ise FETÖ'den gelen talimatlar olduğu belirtiliyor. Sosyal medya kullanıcıları Fetullahçı Terör Örgütünün kuklasına dönüşmüş olan Kılıçdaroğlu'nun referandum sonrası provokatif tavrının istifadan kaçmak için Türkiye'yi yakmak şeklinde bir kaos stratejisine dayandığı yorumlarını yapıyor.