Kraliçe’nin gözüne girdiler

FETÖ’nün Kafkaslar’daki en önemli ismi Hayati Küçük, örgüt hakkında bilinmeyenleri anlattı: Tüm okullarda Britanya İngilizcesi öğretip Kraliçe’nin gözüne girdiler. Kraliçe ile yazışan bir şerifleri var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2016 Güncelleme 23 Ağustos 2016, 01:35
Kraliçe’nin gözüne girdiler

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'nün dünya çapındaki bağlantıları tek tek deşifre oldu. Gülen'in Kafkaslar'daki önemli isimlerinden biri olan, Gürcistan'da birçok okulun kuruluşunda yer alan ve geçen yıl örgütten ayrılan Hayati Küçük, İsa Tatlıcan'a konuştu. İşte o çarpıcı açıklamalar:

HİMMETLERİN YÜZDE 70'İ KESİLDİ: Türkiye'deki okullar kurslar bir kaynaktı. Yurt dışındaki kaynaklarda bunlar. Fakat sadece FEM Dershaneleri kaynakların ağasıydı bir zamanlar. Yurt dışında kısa süre içinde aç kalırlar. Çünkü yurtdışındaki işadamları da himmetlerini yüzde 70 i kesmiş durumda. Artık bol keseden senatör, başbakanlar için kapalı zarflar veremeyecekler.

​GÜRCAN BALIK DIŞİŞLERİ İMAMIYDI: Biz Gürcan Balık'ı Dışişleri İmamı bilirdik. Zannedersem Kazakistan'dan sonra Tiflis Büyükelçiliği'ne gelmişti. Çekirdekten gelme biridir. Gürcistan'ın imamı Mesut Bozkır (1 ay önce öldü) bana "Yapımızı sistemimizi iyi bilir. Her türlü desteği verelim" demiştir. Hatta Rusça öğretmen istedi evine özel gönderdim. Sonra hocanın parasını ben cebimden ödedim. Yurt dışındaki büyükelçilikleri, konsoloslukları FETÖ yuvasına çevirdi.

KIRGIZİSTAN'DA ÇOK GÜÇLÜLER: Kırgızistan Orta Asya'nın karargahıdır. Ülke imamı Orhan İnandı ve A takımı yaklaşık 273 kişi civarında. Adil Öksüz gibi karanlık bir örgüt elemanıdır. Ülkeyi adeta ele geçirdiler. Müftüleri bile onlar atıyor. Kırgızistan'da inanın okullardaki müstahdem bile onlardan çıkar.


FETÖ'nün içinde yıllardır yer alan Kafkasya'da çok etkin olan Hayati Küçük geçen yıl örgütten ayrılmıştı.

İLK HEDEF GÜRCİSTAN: Gürcistan'ın karadan ve havadan çok yakın olması kaçakların ilk aklına gelen yer oluyor. Gürcistan'ın zaten ağır sorunları var. FETÖ yapısı nüfusu küçük ülkelerde çok daha kolay yapılanıyor. Gürcü hükümetinin bilerek bu kaçakları tuttuğuna asla inanmam. FETÖ'nün ekibi tarafından Gürcistan imamı Adem Önal tarafından koordine edildiğine inanıyorum.

​İLHAM'I HAZAR'A DÖKERİM: Azerbaycan'da daha çok kripto olarak varlar. Ama varlar. FETÖ hep şunu derdi: "Biz girdiğimiz yerden bir daha çıkmayız." İlham Beyi yıkmak an meselesiydi. Bir gün toplantı da Pensilvanya'da Azerbaycan'dan telefon geldi İlham beyin ciddi sorun yaptığıyla ilgili. Feto aynen şunu söyledi: "Kendini Hazar'a döktürtmesin bana."

​AFRİKA'DA DEVLET BAŞKANI GİBİLER: FETÖ ülkelerin ciğerleri söktü aldı. Afrika'daki devletin hepsi FETÖ'nün imamlarının kaynaklarına ve projelerine bağlı kaldı. Mesela Nijer imamı Hamit Çınar, mesela Nijerya Oğuzhan Dirican bunlar gölge devlet başkanları gibi. Tuskon buralara gelip güç gösterisi yaptı. Sonra işte ananas hikayeleri biliniyor.

​BALKANLAR'DA TELAŞ VAR: Romanya ve Bulgaristan'da da ciddi bir telaş başlamış. Sağa sola kaçanlar çok. Kaldı ki Romanya ve Bulgaristan'da Fetö'cü olmak bir referanstı. Şimdi ise eriyorlar. Bosnalı kardeşlerimiz de davalarına hiç bir zaman sahip çıkmamış iki yüzlü FETÖ'nün gerçek yüzü ortaya çıktıkça desteklerini geri çekiyorlar.

​MERKEZ ABD: ABD kilit ülke. FETÖ bütün ülkeleri ABD'ye bağlamıştı. ABD'li bir senatör artık herhangi bir ülkedeki FETÖ'nün sorunu için devreye giriyordu. Tüm ülkelerin veri tabanları FETÖ'ye gider. FETÖ de hem ABD hükümetine hem CIA'e verirdi. ABD merkez ana merkezdi.