DHA müdürü Suriyeli sığınmacıları terörist ilan etti

Aydın Doğan medyası yine kin ve nefret yaymaya devam ediyor. Doğan Haber Ajansı müdürlerinden İlhan Parçalı, sınırdan geçenlerin yüzde 60'ının terörist olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2014, 20:28
DHA müdürü Suriyeli sığınmacıları terörist ilan etti

İÇİNDEKİLER

Pensilvanya'nın emrinden çıkmayan ve hergün yeni bir skandal habere imza atan Aydın Doğan medyası bu defa twitter üzerinden nefret yaymaya başladı. Doğan Haber Ajansı müdürlerinden İlhan Parçalı Twitter'da, ' Suriye'den gelenlerin yüzde 60 terörist. Türkiye artık kara listede' diye yazdı. Twitter kullanıcıları vicdanları yaralayan bu tweete sert tepki gösterdi.

"ONLARIN YÜZDE 60'I TERÖRİST"
Fakat insanlık trajedisi yaşanırken Doğan Haber Ajansı müdürlerinden İlhan Parçalı 'gelenlerin yüzde 60'ının terörist olduğunu' ifade etti. Ayrıca bir günde 60 bin Suriyeli'nin, 'kime güvenilip de sınırdan içeri alındığı' sorusunu ortaya atan DHA yetkilisi, ülkenin yol geçen hanı gibi olduğunu ve Türkiye'nin artık kara listeye girdiğini söyledi.




"BU MU TERÖRİST"
Türkiye gazetesi yazarı Melih Altınok, DHA yetkilisinin bu sözlerine sert tepki gösterdi. Sınırdan geçen bazı Suriyeli Kürtlerin fotoğrafını yayınlayarak "İşte Türkiye'ye sığınanların %60'ını oluşturan teröristlerden (kaynak bir doğan haber ajansı yöneticisi) bazıları" dedi.