Yalan Makinesi!

Gülen yandaşları yine faka bastı. Casusluk Soruşturması'nı itibarsızlaştırmak için yanlı yayınlar yapan paralel medya mensupları bir kez daha amaçlarına ulaşamadı. Paralel medyanın yalan haberleri belgelerle bir bir çürütüldü.

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 02 Ağustos 2014, 19:10
Yalan Makinesi!

İÇİNDEKİLER

Gülen Örgütü kendisi hakkında başlatılan Casusluk Soruşturması'ndan kurtulmak için bilgi kirliliğine başvurmaya devam ediyor. Soruşturmayla ilgili bir yalan habere de paralel medyanın önemli isimlerinden biri olan Tarık Toros, Bugün gazetesindeki köşesinde imza attı.

BİR ASILSIZ İDDİA DA ONDAN GELDİ!

Tarık Toros, 24 Temmuz 2014 tarihli Hürriyet'in "İki kozmik soru" manşetinden hareketle, "Daha ilk gün Hürriyet'in manşeti 'İki Kozmik Soru' diye çıktı, Toygun Atilla imzalı… Fakat o soruların sorulmadığını avukatlar bizzat açıkladı." diye yazdı.

TOROS'A BELGELİ YANIT!

Gülen yandaşı Toros'un Casusluk Soruşturması'nda gözaltına alınan polisler ilgili yazdığı köşe yazısında yer alan iddialar belgelerle yalanlandı.

GÜLEN EMRİ VERDİ PARALEL MEDYA SALDIRIYA GEÇTİ!

Fethullah Gülen'in talimatlariyla bilgi kirliliği yaratarak soruşturmayı, soruşturmanın hakim ve savcılarını itibarsızlaştırmaya çalışan paralel örgütün bir çabası daha başarısızlıkla sonuçlandı.

PARALEL ÇETE İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI!

İşte Tarık Toros'un belgelerle yalanlanan o yazısın bir bölümü:

"Operasyona 'casusluk' soruşturması diyorlar. Bu konuda polislere tek kelime sorulmamış! Kim, hangi veriyi, nereye servis yapmış ortaya konamıyor…"



TOROS TAM BİR YALAN MAKİNESİ!

Fakat Toros'un yazısında "Sorulmadı" dediği soruların nasıl sorulduğunun belgesi bile ortaya çıktı.



PARALEL MEDYANIN YALANLARI YATSIYI BİLE GÖRMÜYOR

Tek amaçları paralel örgüt militanlarını korumak olan paralel medyanın bir yalanı daha yatsıyı bile göremeyince Gülen'in tetikçilerine yine sadece rezil-i rüsva olmak kaldı.