Muharrem bu kapağın altında!

Ne 50 TL'lik lahmacunu, ne 95 TL'lik mantısı, ne de ikoncan Eda Taşpınar'ı, CHP'li Muharrem İnce kadar Bodrum'u sallamadı! Ramazan vakti bira içerken yakalanan İnce, Twitter'da ortaya çıktı! Tüm iddiaların yalan olduğunu yazdı. Ancak bir tek "Bira içmedim" diyemedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2014 Güncelleme 05 Temmuz 2014, 01:25
Muharrem bu kapağın altında!

İÇİNDEKİLER

CHP'nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce, ne siyaseti ne de Ramazan'ı tanıdı! Yalova Belediye Başkanı olan yakın dostu Vefa Salman'la birlikte kendini Bodrum kıyılarına attı. Ünlü beach'lerden birine girip şezlonga yattı. Buz gibi biraları art arda devirip keyif yaptı. Ege'nin mavisine doğru demlenip "Bodrum Bodrum, nerden başlasam nasıl anlatsam" şarkısını siyasetle tatlandırdı! İşte İnce'nin bu ince keyfi TAKVİM objektiflerine yakalanınca herkes şaştı kaldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan sürekli aktif halde olan İnce ise bira keyfinden sonra sırra kadem bastı. Sesi soluğu kesilen İnce, kıyıdan kaçıp yatla denize açıldı. Ve CHP'li vekil dün ortaya çıktı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ilginç bir savunma yaptı. İnce buz kovasından telefonuna kadar her şeyi yalanladı. Ancak bir tek birayla ilgili açıklama yapmadı. İşte İnce'nin 6 maddelik ince savunması!

AH YALAN DÜNYA...
1) 3 gündür şahsımla ilgili yalan ve iftira dolu haberler yapılıyor.
2) Bu gazetenin çirkin üslubu yeni değildir. Daha önce muhabiri benimle ilgili yaptığı haber nedeniyle ceza aldı, tazminata mahkum oldu.
3) Şimdiki kampanyasında da doğru olan tek şey konakladığım otelin adıdır ama yazdıkları otel ücreti de yalandır.
4) Şu anda eşimle Bodrum'dayım, oğlum da gelecek, telefonum açık, ailemin ulaşamadığı yalan...
5) Genel Başkanın fırçaladığı yalan, danışmanımın ulaşamadığı yalan... Yalanlar bunlarla da sınırlı değil. Gerisi yargıda...
6) Dostlarım rahat olsun, sizi üzecek bir şey yapmam.

BİZ ULAŞAMADIK BİZ ULAŞAMADIK
Muharrem İnce, yaptığı 6 maddelik açıklamasında, "Şu anda eşimle Bodrum'dayım, oğlum da gelecek. Telefonum açık, ailemin ulaşamadığı da yalan" dedi. Ancak Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, konuyla ilgili görüşünü sormak istediği Muharrem İnce'ye ulaşamadı. Yüksel, 3 Temmuz Perşembe günü tam 3 kez İnce'yi cep telefonundan aradı. Ama CHP'li vekilin telefonu kapalıydı. Yüksel dün de İnce'nin açıklamalarından önce kendisine ulaşmak istedi. Ancak bira keyfi yapan Muharrem İnce'nin cep telefonu yine kapalıydı.



Mevlüt YÜKSEL

Kayıp bira'der

Kızma Muharrem Bira'der!