Kayıp bira'der

CHP'li Muharrem İnce, Bodrum'da bira keyfi yaparken TAKVİM'e yakalandı... Bunun üzerine telefonunu kapatıp sırra kadem bastı. Ne ailesi, ne de danışmanları İnce'ye ulaşamadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2014 Güncelleme 04 Temmuz 2014, 01:09
Kayıp bira’der

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Bodrum, Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Yalova'nın çiçeği burnunda belediye başkanı Vefa Salman'ı ağırladı. Ramazan olmasına rağmen biraları ard arda tüketen İnce, TAKVİM'in objektifine yakalanınca sırra kadem bastı. Sosyal medyanın fenomenlerinden biri olan İnce, gelen on binlerce tepkiye karşı sessiz kalmayı tercih etti. TAKVİM'in yine telefonla ulaşmaya çalıştığı İnce'nin tekneye atlayıp, Bodrum'da bir koya gittiği belirtildi. Geceliği bin liralık otelden kaçan İnce'ye ailesinin bile ulaşamadığı iddia edildi. Ancak Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel, İnce'nin Ankara'daki danışmanlarından birine ulaşmayı başardı. İlginç bir detay da o zaman ortaya çıktı. Muharrem İnce'ye, danışmanının da tüm çabalara rağmen ulaşamadığı anlaşıldı.

İNCE'Yİ FIRÇALADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bu görüntü nedeniyle İnce'ye tepki gösterdiği iddia edildi. TAKVİM'in haberinden sonra İnce'ye haber gönderen Kılıçdaroğlu'nun, "Biz halkla kaynaşmak için birçok proje geliştiriyoruz. Dindar bir adayı bile tepkilere rağmen Köşk adayı yapıyoruz. Sen Ramazan'da alkol alıyorsun. Bu kabul edilemez" dediği öğrenildi.

Kızma Muharrem Bira'der!

Twitter'da yine günün en çok konuşulan isimlerinden olan İnce hakkında yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

* Hiç utanman yok mu Muharrem İnce...
* Dindar tweetleri atacaksın, Ramazan'da bira içeceksin. Faka bastın.
* İhsanoğlu için senin yerine Gülen'in ağabeyleri ablaları oy ister.
* Kılıçdaroğlu, Pensilvanya, sen ve Vefa bir çilingir sofrası kurun. Çünkü size yakışır...
* CHP'li olarak utanıyorum. Neden iktidar olamadığımızı sana bakınca anlıyorum.
* Aynaya bak, CHP'nin gerçek yüzünü göreceksin.
* Oruç tutmayabilirsin ama birazcık saygı...

MEVLÜT YÜKSEL