Cemaat, Başbakan Erdoğan'ı ABD'ye şikayet etti!

Fethullah Gülen medyası ihanette sınır tanımıyor. 17 Aralık Operasyonu'ndan sonra halktan istediği desteği bulamayan paralel devletin mensupları bu kez çareyi Başbakan Erdoğan'ı ABD'ye şikayet etmekte buldu.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 11 Şubat 2014, 01:10
Cemaat, Başbakan Erdoğan’ı ABD’ye şikayet etti!

İÇİNDEKİLER

17 Aralık sonrasında Başbakan Erdoğan ve AK Parti iktidarını yıpratmak için her türlü yolu deneyen Fethullah Gülen Cemaati, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den aradığı ve beklediği tepkiyi bulamayınca bu sefer yüzünü Gülen'in yaşadığı ABD'ye çevirdi.



CEMAAT'İN UMUDU ABD!
Zaman'ın Washington temsilcisi, Obama'yı Erdoğan'ı yeterince eleştirmemekle suçlayıp Türkiye'yi yerden yere vuran satırlara imza attı. Cemaat ABD'deki lobisini Obama'nın Başbakan Erdoğan'a tepki göstermesi için harekete geçirdi.

Cemaat, Başbakan Erdoğan'ı ABD'ye şikayet etti!Cemaat, Başbakan Erdoğan'ı ABD'ye şikayet etti!

ABD, TÜRKİYE'YE MÜDAHALE ETSİN!
Zaman gazetesi Washington Temsilcisi Ali H. Aslan'ın bugünkü yazısında açık açık, Obama'nın 17 Aralık sonrasında Erdoğan'ı yeterince eleştirmediği, ABD'nin de devlet olarak Türkiye'den olanlar hakkında yorum yapmamasından şikayetçi oldu.

Cemaat medyası yalana doymadı!Cemaat medyası yalana doymadı!

AK PARTİYE GÜÇLÜ TEPKİ GÖSTERİN!
'Beyaz Saray'a manifesto' verircesine kaleme aldığı analizinde Aslan, Obama yönetiminin Erdoğan ve Hükümetine güçlü tepki göstermediği için içeriden ve dışarından ciddi baskı gördüğünü ileri sürdü.