150 milyon liralık himmet parasını kim hortumladı?

Yolsuzluk konusunda son derece hassas olduklarını dile getiren Cemaat yetkilileri için birkaç soru hazırladık. Umarım kamuoyunun aklında ciddi yer edinen bu sorulara tatmin edici bir cevap verirler.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2014, 20:03
150 milyon liralık himmet parasını kim hortumladı?

İÇİNDEKİLER

CIA ve Yahudi lobisiyle işbirliği yaparak 17 Aralık Operasyonu'nu gerçekleştiren ve Türkiye'yi yüzlerce milyar dolarlık zarara uğratan Fethullah Gülen Cemaati'nin icraatları bunlarla sınırlı değil.

Sahip oldukları görsel ve yazılı medya araçlarıyla sürekli 17 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyonla ilgili yayınlar yapan Cemaat söz konusu kendi içindeki yolsuzluklar olunca nedense hep sessiz kalmayı tercih ediyor.

Cemaat yetkililerinin hayırsever vatandaşlardan toplanan milyonlarca liranın nereye harcandığı büyük merak konusu. Biz de Cemaat içerisinde dönen büyük vurgunların ortaya çıkması için Hizmet Hareketi'nin yetkililerine cevaplamaları için bir kaç soru soruyoruz.

Patronun kim Hoca!Patronun kim Hoca!

28 ŞUBAT DARBESİNDE 60 MİLYAR DOLAR NEREYE GİTTİ?
1-
Darbecileri ve onların yandaşlarını büyük bir iştahla destekleyen Fethullah Gülen Cemaati ve medyası, 28 Şubat sürecinde hortumlanan 60 milyar dolar için neden hiç sesini çıkarmıyor? Bu işten bir çıkarları olduğu için olmasın?

SARIGÜL'ÜN YOLSUZLUK DOSYALARINI KİM SÜMEN ALTI ETTİ?
2-
Gülen Hareketi'nin artık desteğini gizlemedi CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün hakkındaki onlarca yolsuzluk dosyasının olduğunu bilmenize rağmen bu konuda neden sessiz kalıyorsunuz? Sarıgül hakkındaki dava dosyalarını sizin yandaş yargıçlarınız sümen altı ettiği için olmasın?

ÖSYS SORU KİTAPÇIKLARINI KİM ÇALDI?
3-
Son yıllarda Türkiye'de çalınan üniversite soru kitapçıklarında sizin bir parmağınız var mı? Bu soruların sistemli bir şekilde çalınmasından kimler rol oynadı bu işten kimler çıkar sağladı?

BDDK'dan geçmezBDDK'dan geçmez

KPSS'YE HİLE KARIŞTIRANLAR KİM?
4-
Fethullah Gülen Hareketi üyeleri ve Hizmet medyası yolsuzluk konusunda eğer gerçekten samimi ise son dönemde ciddi şaibeler neden olan ÖSYM tarafından iptal edilen KPSS ile adli yargı sınavlarındaki usulsüzlüğün üzerine neden gidilmedi? Hile karıştırılan sınavlarda Gülen Hareketi mensuplarının bir parmağı var mı?

GÜLEN DAVASINDA RÜŞVET Mİ VERİLDİ?
5-
Fethullah Gülen'in yakın geçmişteki davası için rüşvet vererek sonuç aldıkları için övünen Cemaat'in Emniyet imamı değil miydi?

150 MİLYON LİRALIK HİMMET PARASINI KİM HORTUMLADI?
6-
Birkaç yıl önce Pensilvanya'ya giderek Gülen'e Cemaat'in himmet paralarından 150 milyon lira hortumlandığını belgelerle ispatlayan önemli bir Cemaat abisine, yolsuzluk konusunda hassas olması gereken Fethullah Gülen neden gerekli hassasiyeti göstermedi? Bu Cemaat abisi bu olaydan sonra neden apar topar kızağa çekildi?

İsrail'e hizmet!İsrail'e hizmet!