İsrail'e hizmet!

Fethullah Gülen Hareketi'ne bağlı polislerin bu sabah 6 ilde gerçekleştirdikleri El Kaide operasyonunu İsrail ile ortaklaşa gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Operasyonla ilgili Cemaat medyası ile İsrail medyasında yer alan haberler arasında bir benzerlik olması bu iddiaları doğrular nitelikte.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2014, 02:30
İsrail’e hizmet!

İÇİNDEKİLER

Fethullah Gülen Hareketi'nin İsrail aşkı bitmiyor. Bu sabah Van merkezli düzenlenen ve El Kaide terör örgütüne yönelik olarak gerçekleştirildiği iddia edilen operasyonda Gülen yandaşı polisler içinde Kilis'teki İHH bürosunun da bulunuduğu 6 ilde çeşitli adreslere baskın yaptı.

İHH BÜROSUNDA İZİNSİZ ARAMA YAPILDI
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Kilis ofisinde izinsiz arama yapan Paralel yapılanmaya bağlı polisler El Kaide'nin Türkiye sorumlusu olduğunu iddia ettikleri bir şahısla birlikte 13 kişiyi gözaltına aldı.


Patronun kim Hoca!Patronun kim Hoca!

Gülen Hareketi'nin derin yapılanmasına hizmet eden Savcı tutuklanan zanlıları, Suriye'deki El Kaide kamplarına savaşçı temin etmekle suçluyor.

GÜLEN SKANDALINI UNUTTURMAK İSTİYORLAR
Türkiye, Fethullah Gülen'in dün gece sosyal medyada yayınlanan ses kayıtlarıyla çalkanırken Paralel devlet yapılanması karşı atağa geçerek gündemi değiştirmek Van merkezli bir operasyon için düğmeye bastı.



İSRAİL'LE İŞBİRLİĞİ
Hizmet hareketi kendi aleyhlerindeki her türlü gelişmeyi okuyucularına çarpıtarak vermekten geri durmuyor. Bunun son örneği de Van merkezli El Kaide operasyonunda gerçekleşti. İsrail'le ortaklaşa düzenledikleri operasyonu masumane emellerle gerçekleştirilmiş bir eylem olarak sunmaya çalışan Gülen Medyası çok çabalamasına rağmen gerçekleri daha fazla saklayamadı.



HAARETZ İLE CEMAAT MEDYASININ MANŞETLERİ AYNI
Zaman ve Bugün Gazetelerinin İsrail Gazetesi Haaretz ile paralel bir yayın politikası sergilemesi Gülen Hareketi ile İsrail arasındaki işbirliğini gözler önüne serdi.




GÜLEN MEDYASI ŞARON İÇİN YAS İLAN ETTİ!
İsrail eski Başbakanı ve Beyrut Kasabı lakaplı Ariel Şaron sekiz yıldır komada bulunduğu hastanede önceki gün öldü. Bu ölümün ardından yıllardır Şaron'un yaptığı katliamlar nedeniyle ona öfke duyan dünya Müslümanlar'ı tepkilerini dile getirdi. Özellikle Reuters, AP gibi Batılı haber ajansları ile CNN, BBC gibi yayın kuruluşları matem içinde ölüm haberini duyurdu. Türkiye'deki haber siteleri ise Şaron'un yaptığı Sabra ve Şatilla katliamları başta olmak üzere, binlerce masum Müslüman'ı nasıl vahşice katlettiğini özetledi.



CEMAATİN ŞARON AŞKI NEREDEN GELİYOR
Bu arada televizyonlar da haberi alt yazı olarak geçerken Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Bugün TV'nin 'Ariel Şaron vefat etti' ifadesi büyük tepki topladı. Zaman Gazetesi'nin İngilizce yayını olan Today's Zaman'ın internet sitesi ise Kasap Şaron'dan 'çığır açan' manasına gelen trailblazing ifadesiyle bahsetti. Cemaatin yayın organlarının Şaron hakkında bu derece naif sözler kullanması sosyal medyada büyük tepki çekti. Gülen medyası için "Başınız sağolsun, yakınınızdı galiba", "Biraz daha zorlasanız adama mevlüt okutacaksınız", "Cemaatin Şaron aşkı nereden geliyor" yorumlarını yaptılar.