Forlan transferini açıkladı

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, bayrakları hazırlayın çağırısı yaptı.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 21 Haziran 2011, 16:22
Forlan transferini açıkladı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Galatasaray camiasına Radyospor aracılığıyla önemli mesajlar verdi. Albayrak, Forlan için inşallah olacak derken, Galatasaray taraftarına da seslenerek, "Kombineleri, formalarını ve bayraklarını hazırlasınlar çok başka bir Galatasaray geliyor" dedi.

ÜNAL AYSAL'DAN ALLAH RAZI OLSUN

Radyospor'da Özgür Sancar ile Spor Kazanı programına katılan Albayrak, Ünal Aysal'a övgüler yağdırırken: "Taraftarların gönlü rahat olsun. Aysal başkan işini bir yana bırakıp Galatasaray için çok heyecanlı bir şekilde çalışıyor. İşlerin bir an önce bitmesi için çok uğraşıyor. Aysal başkandan allah razı olsun. Ben çok heyecanlı bir insanım. Ama Ünal Aysal benden daha heyecanlı. Fatih hocada aynı heyecanla çalışmalarını yürütüyor. Galatasaray taraftarının gönlü rahat olsun, kombineleri, formalarını, bayraklarını alsınlar. Şimdiden alsınlar ki ilerde bulamayabilirler. Çok başka bir Galatasaray geliyor" dedi.

TRANSFERE DAMGAMIZI VURDUK

Albayrak, yapılan transferleri değerlendirirken, transfere damgalarını vurduklarını söyledi: "Galatasaray'ın parasını harcarken çok dikkatli olmak lazım. Elmander, Selçuk ve Ceyhun'u bonservis bedeli ödemeden aldık. Bu 3 oyuncuyu bonservisi ile almaya kalksanız çok yüksek bedeller öderseniz. Elmander gibi bir yıldız nerden baksanız 15 milyon avro civarındadır. Bu nedenlerle transfere damgamızı vurduğumuzu söyleyebilirim" dedi.

REYES VE FORLAN TRANSFERİ İLE BAŞKAN DAKİKA DAKİKA İLGİLENİYOR

Galatasaray camiasının merakla beklediği Forlan ve Reyes transferine de değinen Albayrak: "Madrid seferimiz oldu. Ujfalusi'yi kadromuza kattık. Forlan da inşallah olacak. Başkanımız bu transferle dakika dakika ilgileniyor. Başkanımız bu işte çok kararlı. Dünya çapında bir iş adamı. Kendisi kalkıp Madrid'e gidiyorsa buna şapka çıkarmak lazım, ayatkta alkışlamak lazım. Aysal başkanımızın ne kadar iddialı olduğunu taraftarımız bilsin. Pırıl pırıl bir sezon Galatasaraylıları bekliyor" diyerek sözlerini tamamladı