Metris'te Dünya Fenerbahçeliler Günü

Fenerbahçeliler, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü tutuklu bulunan başkanları Aziz Yıldırım'a destek olmak için Metris Cezaevi önünde kutladılar.

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2011, 21:38
Metris’te Dünya Fenerbahçeliler Günü

İÇİNDEKİLER

Futbolda şike soruşturması nedeniyle sıkıntılı bir dönem Fenerbahçeliler, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü tutuklu bulunan başkanları Aziz Yıldırım'a destek olmak için Metris Cezaevi önünde kutladılar.

geçiren Futbolda şike soruşturması nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Fenerbahçeliler, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü saat 19.07'de Kadıköy Suadiye'de ve Metris Cezaevi önünde kutladı. Kadıköy'deki kutlamada taraftarlar 19.07'de Suadiye Caddesi'ni trafiğe kapattılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım lehine slogan attılar. Yaklaşık 100 kişinin olduğu grup daha sonra ellerinde Fenerbahçe bayrakları ile sloganlar eşliğinde Bağdat Caddesi'ne kadar yürüdü.

Grup, yürüyüşün ardından olaysız dağıldı. Kutlamaya katılan bir bayan taraftar, "Bugün 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutluyoruz. Biz Fenerbahçeliler, başkanımızı ve takımımızı seviyoruz. Başımıza gelenlere üzülüyoruz. Başkanımız ve yöneticilerimiz temize çıkacaktır buna inanıyoruz. 3 Temmuz'dan bu yana çok üzgünüz.

Savcıya, polise güveniyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu dava sonuçlanır" diye konuştu. Fenerbahçeliler Günü'nü nedeni ile başkanları Aziz Yıldırıma destek olmak için Metris Cezaevi önünde kutlayan taraftarlar da sık sık Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe lehine slogan attılar. Saatler 19.07'yi gösterdiğinde cezaevi önünde eylem yapan Sarı-lacivertli taraftarlar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sloganlar ile başkan ve yöneticilerine destek vererek günlerini kutladılar.