TÜRGEV'den gençlere altın fırsat!

TÜRGEV ve Albukhary Foundation, gençlerin gelişimlerine katkı sağlamak ve yabancı dil eğitimlerini desteklemek amacıyla Malezya'da yoğunlaştırılmış bir dil programı düzenliyor.

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2016, 11:38 Güncelleme 08 Temmuz 2016, 11:43
TÜRGEV’den gençlere altın fırsat!

İÇİNDEKİLER

TÜRGEV ve Albukhary Foundation yabancı dilini ilerletmek ve kendini geliştirmek isteyen gençler için altın gibi bir fırsat sunuyor.

DİL BURSU PROGRAMI
TÜRGEV ve Albukhary Foundation işbirliği ile gençlerin gelişimlerine katkı sağlamak ve yabancı dil gelişimlerini desteklemek amacıyla Malezya'da yoğunlaştırılmış dil programı düzenleyecek.

KİMLER BAŞVURABİLİR?
Programa ortaöğretim ve ilgili bölümlerde lisans eğitimine devam eden/mezun olmuş, yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler başvurabilecek. Programa başvuran adayların sürekli öğrenmeye yatkın, kariyer fırsatlarına açık olan 35 yaş altında olmaları bekleniyor.

Program kapsamında yapılan değerlendirmeler sonrasında 200 katılımcı belirlenecek. Dilk Bursu Programı 1 Ağustos itibari ile başlayacak.Belirlenen kişiler 6 hafta sürecek yoğunlaştırılmış dil kursunun yanı sıra Mental HR Consultancy'nin sunmuş olduğu kariyer fırsatlarından yararlanma imkanı bulacak.

ADAYLARIN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR
Program dahilinde adayların eğitim bursu, yaşam bursu, ulaşım bursu (uluslararası ve ülke içi ulaşım), kampüs içerisinde konaklama ve beslenme gibi tüm ihtiyaçları karşılanacak.

TÜRGEV ve Albukhary Foundation işbirliğindeki programa başvurular www.dilbursu.com adresinden gerçekleştirilecek.

Programa başvurmak isteyen adaylar için, son başvuru tarihi ise 10 Temmuz olarak belirlendi.