Ateşe sadece biz atladık

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Kulüp sıkıntıda olmasa asla başkan olmazdım... Haziran 2013'te Beşiktaş'ı tekrar rayına oturtacağız. Asla şüphe duyulmasın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2012 Güncelleme 06 Ekim 2012, 02:10
Ateşe sadece biz atladık

İÇİNDEKİLER

Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak'ı ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı kulüple ilgili son derece samimi ve dobra açıklamalarda bulundu.

TÜRK FUTBOLU YANLIŞ YOLDA!
Türk futbolunun yanlış bir yola girmiş bulunduğunu belirten Orman, "Temel sağlam değil ve kaygan bir zeminde yol alınmaya çalışılıyor. Ortaya geçici başarılar çıkıyor. Bir sistem olmadığı için futbolcu yetiştiremiyoruz. Yetiştirsek de sorunlar yaşıyoruz. Türk futbolu kulüp düzeyinde 3 milyar TL'yi aşan bir borç batağı içinde. Popülist uygulamalar devam ederse sonumuz felaket olur" diye konuştu.

MODELİZ!
Kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı durumu gördüğü için başkan olduğunu vurgulayan Orman, "600 milyon TL civarında borç var. Maliyetleri düşürerek futbol takımında giderleri yüzde 40 oranında indirdik. Yeniden yapılanma projemiz başarılı olursa Türk futboluna da model olur" dedi. Yoğun bir şekilde yeni kaynaklar oluşturmaya çalıştıklarını belirten Orman, "Sözün bittiği yerdeydik. Günde kapıya ortalama 4-5 hacizli geliyordu. Ateşe sadece biz atladık. Beşiktaş'ın menfaatine inandığım her konuyu korkusuzca uygularım.Klübe elir yaratacak yeni projelerimiz var. Pazarlama ve satış tekniklerini de gözden geçiriyoruz. Böyle giderse Haziran 2013'te Beşiktaş'ı rayına oturtacağız. Şüphe duyulmasın" diye konuştu.

ORMAN, ALBAYRAK'A PROJELERİNİ ANLATTI
Turkuvaz Medya Grubu Başkanvekili Serhat Albayrak'ı ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'la ilgili projelerini büyük bir içtenlikle anlattı.

KİMSEYE ACIMAM
Başkan Orman, Quaresma konusunda ise, "Başkanlığımın ikinci günü masamda ihtarnamesi vardı. İndirim dedik, şartlar dedi. Takıma alınsa risk olurdu. Beşiktaş için kimseye acımam" dedi.

HİÇBİR ŞEYİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEYİZ!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bağımsız denetim firmasının raporu elimize gecikmeli olarak ulaştı. Hukuk heyeti incelemelerini yapıyor. Her şeyi açıklayacağız" dedi.

ERGÜN DİLER'LE KOYU BİR SOHBET
Turkuvaz Medya Grubu'nu ziyaret eden Orman, Etiler Nusret'te Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler'le sohbet etti.