Dondurmalı Elma Tatlısı Tarifi

Malzemeler
2 top Parçalı Kaymak-Antepfıstığı Dondurma
2 adet yeşil elma
1 su bardağı tozşeker
1 çorba kaşığı tarçın
2 adet karanfil
Bir tutam yeşil gıda boyası
Üzeri için: Kıyılmış ceviz

Dondurmalı Elma Tatlısı Yapılışı
Elmaların kabuklarını soyup, üstlerini kapak şeklinde kesin. Çekirdek yataklarını çıkarıp, fırın tepsisine yerleştirin. Ayrı bir yerde tarçın ve tozşekeri harmanlayıp elmaların üzerine serpiştirin. Çekirdek yataklarına karanfilleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, elmalar yumuşayıp, suyu hafif karamelleşene dek pişirin. Fırından alıp ılınmaya bırakın. Elmaları servis tabaklarına alın. Çekirdek yataklarına dondurma yerleştirin. Üzerine ceviz serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.