Naneli zeytinyağlı kabak

MALZEMELER:
1 kg kabak
2 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
5 diş kıyılmış sarmısak
2 adet domates
Yarım çay bardağı pilavlık bulgur
Tuz
1 tatlı kaşığı Ülker Ducros Nane

YAPILIŞI:

Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Naneyi ekleyip, sotelemeye devam edin. Üzerine kabuğu soyulup küp doğranmış domatesi, dilimlenmiş kabağı, sarımsağı ve tuzu ekleyin. Hafif ateşte 1-2 dakika kavurun. Son olarak bulguru ekleyip, ağır ateşte pişmeye bırakın. Yemeği daha sulu seviyorsanız, arzuya göre malzemelerin hizasına gelecek kadar sıcak su ekleyebilirsiniz. Ilık ya da soğuk servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.