Kabak Bayıldı

MALZEMELER:
8 adet mini kabak
3 adet soğan
2 diş sarmısak, zeytinyağı
3 adet çarliston biber
1 demet maydanoz
Tuz, tozşeker
Yarım demet dereotu
Bir buçuk su bardağı süzme yoğurt
YAPILIŞI:
Yıkadığınız kabakların kabuğunu soymadan içlerini oyun. Kabakları hafif şekilde yağlayıp 200 derece fırında 5 dakika bekletin. Çıkardığınızda soğumaya bırakın. Soğanları piyazlık doğrayıp dörde böldüğünüz sarmısaklarla birlikte zeytinyağında 2-3 dakika çevirin. Kıydığınız biberleri de ekleyerek biraz daha soteleyin. Maydanoz, tuz ve tozşekeri ilave ederek, birkaç kez karıştırıp soğumaya bırakın. Kabakların içine hazırladığınız içi doldurarak, fırında 5-10 dakika bekletin. Kıydığınız dereotunu süzme yoğurtla karıştırın. Servis tabağına aldığınız kabakların üzerine dereotlu yoğurdu gezdirerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.