Fasulye Ezmesi Tarifi

Malzemeler
250 gram kurufasulye
1 kahve fincanı zeytinyağı
Yarım kahve fincanı sirke
1 çay kaşığı hardal
1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
Zeytin, mayonez, tuz

Fasulye Ezmesi Yapılışı

Akşamdan ıslatılmış fasulyeyi haşlayın. Suyunu süzdükten sonra kabuklarını temizleyin. Tabağa koyun. Bir çatal yardımıyla iyice ezin. Ayrı bir kapta 1 kahve fincanı zeytinyağını, hardalı, toz kırmızıbiberi, tuzu ve sirkeyi karıştırın. Fasulyenin üzerine ekleyerek, iyice karıştırın. Zeytin ve mayonez ile süsleyerek, servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.