Tane Hardallı Patates Püresiyle Et Sote Tarifi

Malzemeler
500 gram kuşbaşı doğranmış dana eti
1 adet soğan
2 adet domates
1 çorba kaşığı sıvıyağ
15 gram margarin
2 çay kaşığı kekik
Püre için:
2 adet büyük boy patates
1 tatlı kaşığı taneli hardal

Tane Hardallı Patates Püresiyle Et Sote Tarifi
Magicook kabına sıvıyağ ve margarini aktarın. "Menü"den "sulu yemek" modunu seçin. "Kavurma" modunda çok ince kıyılmış soğanı ve küp şeklinde doğanmış domatesleri 5 dakika kavurun. Üzerini eti ve kekiği ilave edip 5 dakika daha kavurun. 1½ cup su ilave edip pişirme süresini 20 dakikaya ayarlayın. Aynı anda Magicook'un buhar sepetine kabukları soyulup parmak kalınlığında enine kesilmiş patatesleri yerleştirin. Magicook otomatik olarak 20 dakika 100 derece "pişirme" yapacak ve "sıcak tutma" moduna geçecektir. Patates püresi için sepetteki patatesleri çukur bir kaba aktarın. Taneli hardal ekleyip çatalla ezerek püre haline getirin. Püreyi yuvarlak çember kalıplara aktarın. Kaşıkla bastırarak şekil verin. Çemberi çıkarıp et soteyi pürenin üzerine yerleştirin. Sıcak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.