Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
1 paket burgu makarna
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
3 dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
1 diş sarmısak
1 adet yumurtanın akı
2 çorba kaşığı galeta unu
Tuz
karabiber
Tavuk Kebaplı Makarna Yapılışı
Makarnayı tuzlu suda haşlayın. Fazla suyunu süzüp, tereyağı ile karıştırın. Üzerine kaşar peyniri serpip servis tabağına alın. Ayrı bir yerde tavuk etini robotta çekin. Kıyılmış soğan, maydanoz, sarmısak, yumurta akı, galeta unu, tuz ve karabiber ekleyip yoğurun. Eti çöp şişlere geçirip, ızgarada önlü arkalı pişirin. Çöp şişleri makarnanın üzerine yerleştirip servis yapın.