Ev Yapımı Otlu Tereyağı Tarifi

Malzemeler
500 gram tereyağı
7-8 dal fesleğen

Otlu Tereyağı Yapılışı
Tereyağını oda sıcaklığında bekletip yumuşamasını sağlayın. Fesleğenin yapraklarını ayırın ve incecik kıyın. Yumuşayan tereyağına fesleğeni ilave edip karıştırın. Arzunuza göre seçtiğiniz plastik bir kalıbın içine iki kat yağlı kağıt koyup, içine tereyağını düzgünce yerleştirin. Buzdolabında dondurun. Kalıptan çıkarıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.