Mandalinalı Ravioli

MALZEMELER:

Hamuru için:
Yarımşar çay bardağı mandalina
suyu, un ve mısır unu
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı margarin
Harç için: Yarım çay bardağı mandalina suyu
1 tatlı kaşığı glikoz
1 çorba kaşığı tozşeker
150 gram sütlü kuvertür çikolata
2 adet mandalina
1 adet yumurta sarısı
YAPILIŞI:
Hamur için tüm malzemeyi geniş bir kaba alıp yoğurun ve 1 saat buzdolabının alt rafında dinlendirin. Harç için mandalina suyu, glikoz ve tozşekeri kaynatın. Ocaktan alıp üzerine rendelenmiş kuvertür çikolata ve zarları temizlenip doğranmış mandalinayı ekleyin. Dinlenen hamuru ince açın. Hamurun yarısına, aralıklarla harç yerleştirin. Yumurta sarısını çırpıp, hamurun diğer yarısına sürün. Boş hamur parçasını diğer parçanın üzerine kapatın. Kalıp yardımıyla parçalar kesip, geniş bir tepsiye yerleştirin. Üzerini streç filmle kaplayıp, 30 dakika buzdolabının alt rafında dinlendirin. Daha sonra kaynayan suyun içinde 5 dakika haşlayıp, çıkarın. Soğuk olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.