Asma Yaprağında Alaçatı Barbunları Tarifi

Malzemeler

4 adet iri boy barbun
4 adet asma yaprağı
3 çorba kaşığı tereyağı
4 parça damla sakızı

Asma Yaprağında Alaçatı Barbunları Yapılışı

Temizlenmiş barbunların her birini asma yapraklarına sarıp, ızgarada pişirin. Tereyağı ve damla sakızını tavaya alıp, eritin. Karışımı servis tabaklarına pay edip, üzerine barbunları yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.