Maydanoz Soslu Levrek Tarifi

Malzemeler

4 adet levrek fileto
Sos için:
1 demet maydanoz
5 diş sarmısak
1 su bardağı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
Tuz
Tane karabiber
Servis için;
Roka yaprakları
Maydanoz Soslu Levrek Yapılışı

Maydanoz yapraklarını yıkayıp iyice suyunu süzün. Mutfak robotundan geçirin. İçine sarmısak, 1 su bardağı zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip tekrar karıştırın. Balık filetolarının her birini boylamasına, cep gibi kesin. Filetoların aralarına, yarısını ayırdığınız maydanoz sosundan pay edin ve tepsiye dizin. Üzerlerine kalan sosu gezdirin. 220 derece kızgın fırında 20 dakika pişirin. Roka yapraklarıyla birlikte sıcak olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.