Kremalı Bezelye Çorbası Tarifi

Malzemeler
1 su bardağı bezelye
1 çorba kaşığı un
Tuz
Bir buçuk çorba kaşığı sıvıyağ
4 su bardağı et suyu
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı pulbiber
Üzeri için:
Krema
kıyılmış dereotu

Bezelye Çorbası Yapılışı
Bezelyeyi haşlayıp, süzgeçten geçirin. Ayrı bir yerde unu sıvıyağda kavurun. Karıştırarak az miktarda su ilave edin. Bezelye ekleyip karıştırın. Et suyu, karabiber, pulbiber ve tuz ilave edip kaynamaya bırakın. Krema ve dereotu ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.