Tombul Köfte Tarifi

Malzemeler
500 gram köftelik kıyma
1 adet soğan
1 su bardağı galeta unu
3 çorba kaşığı su
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Tuz, karabiber
Süslemek için:
Marul yaprakları, havuç, biberli zeytin

Tombul Köfte Yapılışı

Kıymayı bir kaseye alın. Rendelenmiş soğan, galeta unu, su, sıvıyağ, tuz ve karabiber ekleyip, yoğurun. Harçtan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın. Elinizle yuvarlayıp, iri köfteler hazırlayın. Köfteleri önlü arkalı ızgara yapın ve servis tabağına alın. Marul yaprakları, havuç ve biberli zeytinle süsleyip, servis yapın.


X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.