Acı Soslu Mantarlı Pane Tarifi

Malzemeler:

Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
4 diş sarmısak
200 gram kestane mantarı
2 adet domates
4 çorba kaşığı dilimlenmiş zeytin
Yarım çay kaşığı karabiber
2 yaprak fesleğen
1 tatlı kaşığı acısos
Yarım çay kaşığı pulbiber
1 paket penne makarna
1 tatlı kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
1 tatlı kaşığı tuz
Acı Soslu Mantarlı Pane Yapılışı:

Zeytinyağını tavaya koyup, piyazlık doğranmış soğan ve ezilmiş sarmısağı kavurun. Küçük doğranmış kestane mantarı ve domatesi ekleyip, kaynatın. Acısos, kırmızı pulbiber, zeytin, karabiber, fesleğen ve tuz ilave ederek sos hazırlayın. Orta dirilikte haşlanmış penne makarnaya ilave edip, karıştırarak çukur makarna tabağında parmesan peyniri ile birlikte servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.