Etli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler
4 çorba kaşığı yoğurt
2 su bardağı su
1 su bardağı mantı
3 çorba kaşığı kuşbaşı et

Etli Mantı Çorbası Yapılışı

Etleri yıkayın ve bir tencerenin içinde 10 dakika kendi suyunu çekene kadar pişirin. Üzerine su ilavesi yaparak kaynamaya bırakın. Etlerin suyu kaynamaya başlayınca tuz ile mantıyı içine ekleyerek 15 dakika daha pişirin. Çorbanın suyu fazla gelirse süzebilirsiniz. Yoğurdu da ekledikten sonra karıştırıp servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.