Vasabili Kalkan, Sote Ispanak ile Tarifi

Giriş Tarihi 26 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2014, 08:45
Vasabili Kalkan, Sote Ispanak ile Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
2 dilim kalkan balığı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet sarı biber
1 adet paprika
100 gram haşlanmış ıspanak
Tuz, karabiber
Bir tutam toz wasabi (Japon hardalı)

Vasabili Kalkan, Sote Ispanak ile Yapılışı

TEMİZLENMİŞ kalkan balığını bir tavaya alarak zeytinyağında sote edin. Aynı tavada dilimlediğiniz sarı biberleri, paprikayı, ıspanağı, tuzu ve karabiberi ilave ederek sote işlemine devam edin. Sotelediğiniz malzemeyi servis tabağına yerleştirin. Balığın üzerine wasabiyi serpiştirerek servis yapın.