Cevizli Taze Fasulye Salatası

MALZEMELER:
Yarım kg. taze fasulye
5-6 dal maydanoz
1 küçük diş sarımsak
Yarım limon suyu
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ya da sıvıyağ
Tuz
YAPILIŞI:
Fasulyelerin sap kısımları ayıklanır, 1,5-2 cm. boyunda doğranıp yıkanır.
Bir tencerede su kaynatılıp fasulyeler haşlanır.
Tencerede bekletilmez, hemen soğuk su dolu bir kaba alınır.
Fasulyeler süzülmesi için süzgece alınır.
Bu arada sos hazırlanır. İri dövülmüş ceviz, ezilmiş sarımsak, ince kıyılmış maydanoz, limon suyu, zeytinyağı ve tuz iyice karıştırılır.
Hazırlanan bu sos, fasulyelerin üzerine dökülüp servis edilir.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.