Kağıt Kebabı

Giriş Tarihi 18 Ocak 2013, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2014, 13:20
Kağıt Kebabı

İÇİNDEKİLER

MALZEMELER:

Bir buçuk kg kuzu eti (but kısmından)
300 gram kuyruk yağı
İki buçuk su bardağı su, tuz

YAPILIŞI:

Eti kuşbaşı doğrayın. Kuyruk yağını eritin ve tuz ekleyin. Etle kuyruk yağını karıştırın. Yağlı kağıdı iki kat halinde düz bir zemine serin. Üzerine eti koyup tuz ekledikten sonra sarın. Etli kağıdı bir fırın kabına yerleştirin. Üzerine suyu ekleyin ve hava almasını önlemek için alüminyum folyo ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 2 saat pişirin. Pilav, közlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak
olarak servis yapın