İki kadın fena kavga ettik

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2011 Güncelleme 15 Eylül 2011, 00:00
İki kadın fena kavga ettik

İÇİNDEKİLER

Nişanlımı evlenmek üzereyken bıraktım. Çünkü başka birine aşık oldum. Sonra aşkımı benim için tuttuğu evde bir başka kadınla yakaladım. Orada iki kadın fena kapıştık.
Sevgilim bana kendini affettirmesini beklerken kendimi kapının dışında buldum. Onu geri istiyorum. Bu haksızlık değil de ne ablacığım. Berna


CEVAP
Artık olan bitenle ilgili hiçbir şeyi sorgulama ve kendini de suçlama! Bak sen de evlilik üzeri nişanlını terk etmişsin. Belki o da bunu hak etmedi. Zorla kimse kimseyi yanında tutamaz. Seni hak edenler yanındadır zaten. Hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa. Bu yaşadıkların ileride anı olarak hafızanda kalacak ve gülümseyeceksin bana inan!

DOĞRU İNSAN ACI ÇEKİYOR
Ablacığım bir kızı delicesine sevdim ama askerdeyken beni aldattı. Ben de onun acısıyla şimdi onun en yakın kız arkadaşıyla bir şeyler yaşamak istiyorum. Onun da canı yansın istiyorum. Bütün kızlar peşimdeyken ben onu çok sevdim. Onun en yakın arkadaşı beni istediği halde ben yapmadım. Ama anladım ki doğru olan hep acı çekiyor. Şimdi beni isteyen bu kızla beraberlik düşünüyorum.
Bu iyi olur mu? Rumuz: Asker


CEVAP
Böyle kimi kandıracaksın söyler misin? Evet, gerçekten bu kıza karşı delice hisler besliyorsan, sonuna kadar desteklerim. Ama biliyorum ki, senin derdin eskisi. Bu ilişkiyi yaşarken, aklın hep onda olacak ve bu yüzden hem kendini, hem de birliktelik yaşadığın bu kızı kandıracaksın. Boşver be oğlum, sıyrıl bu intikam duygusundan. Kendine herkesten önce sen değer ver... Böyle olursa, mutluluğu daha kolay yakalarsın.

SEVGİLİMİN KARISIYMIŞ!
Ablacığım, kandırıldım ve perişanım! Yaklaşık iki aydır Facebook'tan bir kız arkadaşım vardı, onunla görüşüyordum. Çok da iyi anlaşıyorduk. Tüm özelimi paylaştığım bu kadın, meğer sevgilimin karısıymış! Üstelik bir bebek de bekliyorlarmış. Şoke oldum. Ama sevgilimin evli olduğunu bilseydim asla birlikte olmazdım. Anlayacağın, kurnaz bir planın parçası oldum ve her iki taraftan da kandırıldım! Rumuz: Saf

CEVAP
Biliyorum, çok üzgünsün ama, şimdi duygularını bir kenara bırakma zamanı. Lütfen mantıklı düşün. Bu olanlardan sonra bu ilişkiyi sürdürürsen mutlu olacağını mı sanıyorsun? Üstelik onlar bir bebek bekliyorken. Haklısın belki iki taraftan da kandırılmış olman çok acı ama, gerçekleri bilmiyordun. Şimdi bir de 'seviyorum' dediğin adamın şu yaptıklarına bak! O da iki tarafı kandırmış, üstelik bile bile!


Jale UZ