Eşim eve gelen herkese sarkıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2011 Güncelleme 26 Şubat 2011, 00:00
Eşim eve gelen herkese sarkıyor!

İÇİNDEKİLER

Ablacığım yeni evliyim ama çok dertliyim. Eşim hastaymış, nasıl da anlayamadım.. Evime hangi arkadaşım gelse sarkıntılık ediyor. Seks konuşuyor.. Arkadaşlarım da rahatsız olup çekip gidiyor. Onun yüzünden kapımı kimse çalmıyor.. Eşim ruh hastası mı?

CEVAP
Bunun teşhisini ben koyamam ama eşinin normal davranmadığı ortada! Bir süre daha onu ikaz ederek bekle bakalım. Bu süreçte cinsel hayatınız da önemlini unutma!. Eğer bir sonuca ulaşamazsan, yapılacak en doğru şey, yolunu çizmen olacaktır.

SEVGİLİMİ ONA YAPTIM
Ben standart kadınlardan değilim. Belki de kişilik bozukluğum var bilmiyorum. Mesela, bir ilişkiden soğuduysam bu partnerimi başka bir arkadaşıma tavsiye edebiliyorum. Yine böyle bir şey oldu ve eski sevgilimi arkadaşımla aralarını yaptım. Ve ilk kez pişman oldum. Şimdi onların iyi giden bir birliktelikleri var. Bu kişi benimle evlenmek istememişti. Şimdi onunla evleniyor. İçim içimi yiyor. Bir ara aralarına girmeye kalktım, olmadı. Onları nasıl ayırabilirim? ZEYNEP

CEVAP
Seni anlıyorum ama üzgünüm ki, bende de seven iki insanı ayırmak gibi bir formül yok! Sana da artık bundan sonra ne yazık ki, önüne bakmak düşüyor. Çünkü senin derdin eski sevgilin falan değil, kendini kandırma! Bir birliktelikte sana yanlış olan, bir başkasının doğrusu olabilir. Ne var bunda? Eski ilişkinde huzurlu olsaydın zaten bunları da yapmazdın unutma! Aradığın sevgiyi bulmam dileğiyle.


JALE UZ