Benden büyük kadına aşığım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2011 Güncelleme 15 Şubat 2011, 00:00
Benden büyük kadına aşığım

İÇİNDEKİLER

Ablacığım, ben varlıklı bir ailenin tek ve şımarık genciyim. Çok haraketli bir yaşantım var. Tanıdığım birçok kızla cinsel yönden de pek sıkıntım olmadı. Fakat benim dünyamı karartan bir derdim var.
Kendimden yaşça büyük bir kadına yerlerde sürünecek kadar aşığım. Ama benim dünyamı karartan başka bir sorunn da bu kadın onu mutlu etmediğimi bana itiraf etti. Açıkcası benim erkekliğimle alay etmiş oldu. Onu seviyorum ama böyle bir kadınla mutlu olur muyum bilmiyorum.
Yorumlarına ihtiyacım var. Rumuz: Gurur

VAZGEÇ BU SEVDADAN
Sevgili oğlum, boşver, kim ne derse desin. Sen kendine güveniyorsan üzülmen çok anlamsız.
Zaten geçmişinde böyle bir sıkıntıyla da yüzleşmemişsin. Gel sen beni dinle ve vazgeç bu sevdadan. Seni böyle rencide eden birinden inan hayır gelmez. Kendi yaşıtlarından birileriyle arkadaşlık kur ve kendine güvenini de asla yitirme! Önünde mutlu olacağın daha çok uzun yılların olacak. Sevgiler.

KIZINDAN ÇOK TEDİRGİNİM
Hayatımın kadınıyla, mutluluğu henüz yakaladım ablacığım ama kızı sürekli aramıza kara kedi gibi giriyor. Kızı Nazlı sözkonusu olduğu zaman akan sular duruyor ve ben ikinci planda kalıyorum.
Ben sözüm dinlensin istiyorum, saygı istiyorum. Böyle olunca kendimi erkek gibi hissetmiyorum. Bu kadınla evlilik düşünüyorum ama kızı konusunda biraz tedirginim. Yardımına ihtiyacım var!
Rumuz:Erkek

BÖYLE DE MUTLU OLURSUN
Mutluluğu yakalaman çok güzel ama biliyorsun ki saadet bir ömür boyu sürmüyor. Bu yüzden, arzularınla, istemeden yaşayacakların arasında bir denge kurup bu gerçeği kabul etmelisin. Ben annelik duygusunun üstüne geçen bir duyguya henüz rastlamadım. Ama bu mutlu olamazsın anlamına da gelmesin. Sana sunulan mutluluklarla yetinirsen, sorun ortadan kalkar! İyi düşün ve doğru karar ver.

ÇOCUK DOĞURACAĞIM
Ablacığım ben boşanmış bir kadınım. Ayrıca istediğim kişiye de kendimi sevdirmesini iyi bilirim. Fakat ben aşık oldum ve benden 10 yaş büyük birine kendimi kaptırdım. Bana çok güzel bir hayat sundu, şimdi de sebepsiz yere, benden ayrılmak istediğini söylüyor. Bunu duyunca çıldırdım. Sırf onu kaybetmemek için ondan çocuk doğurmayı planlıyorum! Acaba daha mı mutlu olurum?

SEVGİLİN SENİ İSTEMİYOR
Kesinlikle hayır! Aslında bu gerçeğin sen de farkındasın ama hırsından doğru düşünemiyorsun bile! Seni istemeyen biriyle ne şartta olursa olsun, mutlu olman zor! Boşver, sen akıllı davran ve sakin ol. Belki o ilerde verdiği bu karardan dönebilir! Ama sen böyle üstüne gidersen hiç şansın kalmaz bunu bil! Çünkü anladığım kadarıyla biraz asi bir yanın var! Umarım her şey gönlünce olur!

YOLDAN ÇIKMAK İSTEMEM
Kocamdan yana çok sıkıntılarım var! Hiç mutlu değilim. Mükemmel bir kadın olduğum halde, kocamın gözünde kendimi değersiz ve önemsiz hissediyorum. Evde olduğu anlarda, ona sürprizler hazırlıyorum. Bazen acaba yanlış kişiyle mi birlikteyim, diyorum. Yoldan çıkmak istemiyorum ama inanın artık zorlanıyorum? Rumuz: Ela

KENDİNİ MUTLU EDİYORSUN
Sen şimdiye kadar, kocanı değil, kendini mutlu etmeye çabalamışsın! Çünkü eşini gerçekten seven bir kadın, onun nelerden hoşlanacağını bilip ona göre davranırdı. En önemlisi de yoldan çıkma fikrini aklına bile getirmezdi. Onun karşısında böyle oynayarak değil, konuşarak sorunları çözersen faydalı olur!