İki evlilik de uslandırmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2011 Güncelleme 21 Ocak 2011, 00:00
İki evlilik de uslandırmadı

İÇİNDEKİLER

*Ablacığım, parçalanmış bir ailenin kızıyım. Öyle bir acı geçmişim var ki yazsam kitap olur! Annem iki evlilik yaptı ama hala uslanmadı! Yine bir sevgilisi var. Artık kaldıramıyorum. Genç kız gibi davranıyor.. Annem yüzünden hiçbir evliliğe inancım kalmadı! GÜLAY

CEVAP
Sevgili Gülay kızım, annenin geçmişte yaşadığı bu hataları ben senin yaşamayacağından eminim!
Çünkü istemeden de olsa sen bu karmaşa içinde zaten erken yaşta, olgunlaşmış, büyümüşsün! Bunun iyi olduğunu söyleyemem ama erken yaşanan bazı tecrübeler ilerde fayda sağlar! Sen yine de üzülme! Umarım bundan sonra yüzün güler sevgili kızım!

GÜZELLİK SUÇ MU?
* Çok neşeli ve hareketli bir gencim.. Partnerimi de genelde kendim gibi seçerim.. Fakat, son zamanlarda bende bir gariplik oldu.. Kafamda yeni yeni fanteziler kuruyorum, yatakta bunu konuşarak, partnerimle paylaşıyorum.. Ama onlar çekip gidiyorlar. Sevdiğim kişinin anlamasını istiyorum. Cinselliği güzelleştirmek suç mudur?

CEVAP
Valla senin ve karşındakinin ne istediğine bağlı bir durum bu! Ama sen beni anlamıyorlar diyorsan, kafandakiler pek kabul görülür, fanteziler değil sanırım.. Çünkü çoğu kadın yatakta özel olduğunu hissetmek ister. Gereksiz yere kafandakileri haykırırsan, hüsrana uğrarsın.. Fantezilerini ya değiştir ya da gerçek hayatla yüzleş!!

MUTLULUĞU YAKALADIM
*Harika bir kadınla, mutluluğu yakaladım ama 4 yaşındaki kızı aramıza kara kedi gibi giriyor.. Nazlı söz konusu olduğu zaman akan sular duruyor. Evlilik düşünüyorum ama biraz tedirginim. ERKEK

CEVAP
Mutluluğu yakalaman çok güzel ama biliyorsun ki saadet bir ömür boyu sürmüyor.. Gerçeği kabul etmelisin.. Ben annelik duygusunun üstüne geçen bir duyguya henüz rastlamadım. Ama bu mutlu olamazsın anlamına da gelmesin. Sana sunulan mutluluklarla yetinirsen, sorun ortadan kalkar!

Jale UZ / SIR KAPISI