SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 18 Mart 2013

Fenerbahçe, "Devam!" dedi

GALATASARAY'ın kazandığı bir günde Fenerbahçe olmazsa olmaz maçlarından birine çıktı. Öyle ya... burada kaybedilecek puanlar şampiyonluk yolunda neredeyse havlu atılması anlamına gelebilirdi. ne var ki Sarı-Lacivertliler zorlu Antalyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdı. Şu anda her şey yolunda. Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın hala 4 puan gerisinde ve iddiasını sürdürüyor.
Aynı zamanda, hem zirveyi, hem Avrupa'yı hem de Türkiye Kupası'nı kovalayan tek takım olma ünvanını da hala elinde bulunduruyor.

SALİH KENDİNİ GÖSTERDİ
Fenerbahçe, perşembe günü Plzen'le yaptığı maçın 11'inden 5 farklı isimle sahaya çıktı. Geçen haftaki Bursa maçında takımını yalnız bırakan Emre, yine 15 dakika dolmadan sakatlanarak kenara geldi. F.Bahçe, bütün bunlara karşın mücadelesini bırakmadı ve 3 puanı aldı. Salih, attığı gol kadar rakipleri üstüne bitmek usanmak bilmeyen presiyle maça damgasını vuran isimlerden oldu.

HAK EDİLMİŞ BİR 3 PUAN
Fenerbahçe, galibiyeti ise klasikleşen bir golle aldı.
Caner'in ortasında ön direkte topu Gökhan Gönül, Sow'la buluşturdu.
Sow da topu ağlara gönderdi. burada, takımının ofansif yönünü son derece etkili hale getiren Şifo Mehmet'i de kutlamak gerekir. Tita'nın attığı gol de bir o kadar güzeldi. Sonuçta, Fenerbahçe, Antalya'da kazanarak şampiyonluk yürüyüşünde, "Yola devam" dedi.

***
MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU
Salih Uçan, hem attığı golle hem de oyuna katkısıyla sahanın yıldızlarından biri oldu ve puanı getirdi

***
MAÇIN EN KÖTÜ OYUNCUSU
Fenerbahçe'de hemen herkes elinden gelenin en iyisini yaptı... Kötü denilebilecek kimse yoktu...