SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 26 Ekim 2012

Bayram hediyesi!

Fenerbahçe dün G.Kıbrıs'ta Egemen'in golü ile üç puanı getirirken bayram sevinci yaşattı. Aykut Kocaman, Mehmet Topal takıma girince Selçuk'u yanına koydu. Cristian'ı da öne çekti.
Böylece Krasic kulübede oturan adam oldu. İleride Caner, Sow, Kuyt üçlüsü formayı giydiler.
Caner solda çakılı oynarken Kuyt ile Sow sağ kanadı ve orta bölgeyi sürekli paylaşmaya çalıştılar. Fakat Fenerbahçe umulanın aksine çok tutuk başladı ve öyle devam etti.
İlk 45 dakika boyunca Kuyt'un kaleyi bulmayan şutundan başka bizi ayağa kaldıracak bir pozisyon göremedik.
Buna karşılık Limassol takımı çok etkili ataklar yaptı. İlk devre bitmeden üç farklı skorla içeriye gidebilirdik.
Selçuk'un Egemen'in ileri çıkışlarda kaybettiği toplar özellikle Hasan Ali'nin arkasında bıraktığı boş alanlar kalemizde tehlikeler yaşamamıza neden oldu. Bir türlü toparlanamadan topu ileri taşıyamadan gene eski hastalık olan geriye ve yana oynamalarla sıkıntılı bir devreyi çok şükür ki gol yemeden bitirdik.
İkinci yarı başında Caner-Krasic değişikliğinden sonra ofansif yönde takıma bir hareketlilik geldi. Sow'un net kaçırdığı pozisyonlara hayıflanırken Cristian'ın korneri Egemen'in kafasıyla buluştu ve bizi rahatlatan gol geldi.
Golden sonra da bir türlü oyunu kontrolümüz altına alamadık. Kalemizde tehlikeler yaşadık. Kocaman bu sefer de Kuyt-Stoch değişikliğini yaptı.
Değişiklikler belki forvette oldu ama Fenerbahçe'de dünkü sorun orta sahadaydı.
Volkan'ın gene net pozisyonları kurtarması Kıbrıs'tan üç puanla dönmemize neden olan faktörlerden biriydi. Ben Bekir'i beğendim. M.Gladbah'ın kazandığı haftada dün akşamki üç puan gerzçekten çok değerliydi. En azından gurup liderliğine oturmuş olduk.

* * *
Maçın en iyisi

Tabii ki de Volkan çok iyiydi. Ama ben Bekir'i de çok beğendim.

* * *
Maçın en kötüsü
Sow çakırdığı gollerle hayalkırıklığı yarattı. Selçuk da vasattı.