SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 27 Şubat 2011

Cesur ol artık Aykut

Fenerbahçe, beklediğimiz gibi maça baskılı başlayan, Kasımpaşa da yine beklediğimiz gibi oyunu geride kabul eden anlayışla sahaya çıkan takımlardı. Sarı-Lacivertliler'de sezonun ikinci devresi başladıktan sonraki 5 maçta gördüğümüz bunaltıcı baskı dün akşam da Kadıköy'ün çimlerindeydi. Mehmet Topuz' un ilk dakikada kaçırdığı yüzde 100'lük pozisyon gol olsa maç farklı yerlere gidebilirdi.

VOLKAN BUZ GİBİYDİ
Aykut Kocaman ideal 11'ini buldu ve oynatıyor. Futbolcular artık ortak düşünüyor, ortak hareket ediyor ve ortak oynuyorlar. İşte takım olmanın sırrı burada. Sol kanat zaten ülkelerinin milli takımlarında kapılmış. (Santos-Dia). Şimdi sıra Hiddink'te. Ben olsam milli takımın sağ kanadını Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz' a emanet ederim. İlk 45 dakika Alex'in muhteşem frikiğiyle öne geçen F.Bahçe'nin bu galibiyeti korumasında Volkan Demirel'in iki önemli kurtarışının etkili olduğunu belirtmeliyiz. Birisi elbette penaltı... Penaltı buz gibi penaltıydı, ama Volkan da buz gibi kaleciydi.

CESARETİ HAK EDİYOR
Fenerbahçe ikinci yarıya stresli ve korkak başladı. Ama, bu korkaklık kalede büyük tehlikelere neden oldu. Değişikliklerde Semih, Stoch dururken Cristian'ın tercih edilmesi doğru değildi. Dia'nın golü elbette takımı rahatlattı ama kalede Volkan olmasaydı dipteki K.Paşa, Kadıköy'den geçen seneki gibi puanları kapıp Fenerbahçe'yi şampiyonluktan edecek takım olabilirdi. Galibiyet serisi güzel ama Kocaman'a tavsiyem biraz daha cesur olması. Bu takım cesareti hak ediyor.