SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 19 Ekim 2010

Bu ikili çok iş yapar

Selçuk ve Cristian'ın yokluğunda Aykut, geri dörtlünün önündeki ikiliyi nihayet M.Topuz ve Emre ile yaptı. Nihayet diyorum çünkü benim sezon başından beri görmek istediğimi defalarca belirttiğim ikiliydi. Topuz ortaya geçince kanatlarda yer açıldı ve Stoch da forma giyme şansını buldu. Böylece sezon başından beri ilk defa Stoch-Niang-Dia üçlüsünü görme fırsatını bulduk.
Sakat Alex'in yerine oyuna Özer ile başlandı. Yukarıda saydığımız futbolculara kanatlarda Gökhan ve Caner'i de ekleyince önümüze müthiş bir ofansif gücü yüksek bir kadro çıkıyor. Lugano ve Yobo haricindekiler bağlasan durmaz tipte futbolcular. Ziya da belli ki Gökhan-
Dia
ve Caner-Stoch ikililerinden bayağı korkmuş ve kanatlara önlemler almayı düşünmüş. Aykut da Ziya'nın bunu düşüneceğini düşünmüş. Bu belliydi çünkü F.Bahçe ilk devre sürekli göbeği delmeyi çalıştı. Bunda da başarılı oldu.
Verkaçlarla gelinen pozisyonlar ilk önce tehlikeler yarattı sonra da Emre ve Stoch'un ayağında golle neticelendi. Ziya bu kez göbeği kapatayım derken unutulan Dia'nın kanattan getirdiği top Semih'n vuruşuyla gol oldu. F.Bahçe'nin o kadar çok silahı var ki Ziya ne yapsın.
Yapacağı sertliğe başvurmaktı. Gerçekten Konya, futbol dışı sertliklerle oyuna başladı. Özer de 13. dakikada bunun kurbanı oldu. Aykut Kocaman'ın Özer çıktıktan sonra Semih'i oyuna alması akıllıcaydı.
2. devrede de değişen bir şey olmadı.
F.Bahçe rahat oyununu sürdürdü.
Aykut, G.Saray maçını düşünerek Dia ile Niang'ı dışarı aldı.
Sarı-Lacivertliler, yediği gole rağmen Konya deplasmanından galibiyetle dönerek Galatasaray derbisi öncesinde moral depoladı.