Tarihi 31 Ocak 2018

Gezi prodüksiyonu şimdi de cephede

Terör örgütleri PKK/ YPG sempatizanı çapulcu ucuz bir şarkıcı.
ABD usulü bir propaganda aracı. hikayesine bakıyorsunuz; Ailesiyle Saddam rejiminden kaçıp Türkiye'ye sığınmış, daha sonra Finlandiya'ya yerleşip dans eğitimi almış, modellik yapmış, 2006'da gittiği ABD'de müzik piyasasına girmek için çalmadık kapı bırakmamış ama bir baltaya sap olamamış ve ABD'nin maşası olup, Türkiye düşmanlığı yapmaya başlamış. Sosyal medya hesaplarından terör örgütlerinin propagandasını yapan Helly Luv için YPG teröristleri de sözde "kahraman"! Terör örgütleri üzerinden ABD'nin propagandasını yapan ve bu imaj için cephede sözde kadın peşmergelerle topuklu ayakkabılarıyla komik pozlar veren bu sahte starın, Gezi'deki kırmızılı kadın prodüksiyonundan hiç farkı yok!


Zeytin Dalı Harekatı'nın en hayati anı: Mehmetçiğimizin Burseya Dağı'na Türk bayrağını diktiği an. Allah ayağınıza taş değdirmesin aslan parçaları.

CHP'NİN DOMUZ ETİ SORUNU
CHP'nin yeni İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları sadece kendisinin değil partisinin de başını ağrıtmaya devam ediyor.
Türklerin Ermeni soykırımı yaptığı iftirasından devlete seri katil diyecek kadar militan paylaşımları arasında en çok gürültü koparan mesajı;
Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganına karşı olduğu mesajıydı.
HDP ile CHP'nin aynı yola girmesinden rahatsız olan partililerine "gerzekler" diyecek kadar ileri giden Kaftancıoğlu, 15 Temmuz darbe gecesi şehit düşen millete bela okumaktan geri durmamıştı.
Bir paylaşım daha var ki;
CHP'nin bununla ilgili sıkıntısı günden güne artıyor. O da, Kaftancıoğlu'nun eşinin paylaştığı ve kendisinin de RT yaptığı "domuz" fotoğrafı ve altına yazdığı mesaj, Yenmiş bitmiş bir domuz ve kemiklerinin fotoğrafını paylaşan Kaftancıoğlu, altına da " 7 dakika önce bu tabakta 1/4 domuz vardı" yazmıştı!
2019 yerel seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmak için geçen hafta İstanbul'da nabız yoklayan eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, sahadaki durumla ilgili Genel Merkez'i bilgilendirirken en çok domuz eti paylaşımıyla ilgili dert yandı ve "Nereye gittiysem domuz etini sordular. Verecek cevap bulamadım" diyerek yaşadığı sıkıntının boyutunu anlattı. Bakalım bu domuz etli paylaşım CHP'yi daha ne kadar zorlayacak?

MÜGE ANLI İLE HAYDİ HERKES OKUMAYA
aTV'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine muhteşem bir olaya imzasını atıyor.
Sevgili Müge Anlı, kadına, çocuğa, engelliye ve yaşlıya yönelik projelerde bugüne kadar yaptığı öncülüğü bu sefer; okumayazma seferberliği ile devam ettirmeye hazırlanıyor. Ailesini bulmak için programa başvuran Sevim Gürçay'ın okuma yazma öğrenmeyi herşeyden çok istediğini söylemesiyle başlayan süreç, 2 haftadır her programda Müge'nin yaptığı çağrılarla 10 bine yakın kadının programı arayarak okuma yazma öğrenmek istediğini söyledi. ATV Genel Müdürü Metin Ergen'in de Teşvikiye dev bir kampanyaya dönüştü. Bu konuda her ilde Halk Eğitim Merkezlerinin devreye sokulabileceği ve kısa sürede sonuç alınacağını düşünen Müge Anlı'ya en büyük destek en güçlü yerlerden. Son 15 yıldır devletin tüm birimleriyle okumayazma seferberliği başlatan ve yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan bugüne kadar başta kadınlar olmak üzere milyonlarca insanı okur-yazar yaptılar. Şimdi de, okuma-yazma bilmeyen kalmasın diye Müge Anlı'nın başlattığı kampanyaya Milli Eğitim Bakanlığı ve devletin tüm birimleri ile Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın talimatıyla grubun tüm yazılı ve görsel yayınlarıyla destek vermesiyle en kısa sürede sonuca ulaşacağından hiç şüphem yok. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım. Teşekkürler Emine Erdoğan Hanımefendi.
Teşekkürler Serhat Albayrak.
Teşekkürler Müge Anlı..

GÜNÜN SÖZÜ
Kaybedecek bir şeyi olmayanlardan korkmalısın. Çünkü onlar kazanmak için her şeyi yaparlar. MARQUEZ