Hayır sen zaten ona güzel görünmüşsün çirkin de olsan güzel de olsan bu kişi seni seçmiş. Sen dünyanın en çirkini de olsan bu insan seni beğenmiş sevgili olmuşsun niyedir bu soru yani. Kendin çok mu güzelsin? Çok güzel buldun kendini soruyosun ben çirkin de olsam beni severmiydin diye.
Düpedüz saçmalık. Beğenilmek yetmez tapınılmak ister bunlar. Tapacaksın töbe töbe. Kul köle olacaksın anca o zaman tatmin olurlar. Güzel müzel değilsin.. Dünyanın en çirkinisin işte. Makyajsız halini düşünemiyorum.. Öhömm pardon kendimi kaptırdım. Neyse konumuza dönelim.
Eğer ilişkinizde hareket istiyorsanız zaten "çirkinsin ve seviyorum" diye cevaplanabilir. Aslında ben bu tür insanlara 'Yazık İnsan' adını verdim.
"Niye seviyim, zevksiz miyim sadist mi" gibi bir düşünceyi beynimizde uyandırması muhtemel kız triplerinden bir tanesi.
Bu tür sorularda aşağıdaki arkadaş gibi duymamazlıktan gelebilirsin.
Arkadaş iftara hazırlanıyor.
Bazen insanoğlu beni inanılmaz derecede şaşırtıyor. Adam balığını gezdirmeye çıkmış. At kendini arabanın önüne sen. Boşa oksijen tüketiyon adamım.
Sonunda cevabını vereceksin.
-Çirkin olsaydım beni yine sever miydin?
-...
-Murat?
-Ha efendim bişey mi dedin?
-Soru soruyorum dinlesene.
-Pardon hayatım halamın sakalları olsa nasıl olurdu onu düşünüyodum?
Bu soruya alternatif cevaplar verebilirsiniz.
Mesela;
- Çirkin olsam beni yine sever miydin Şemsettin?
- Yalancı olsam beni yine sever miydin Pakize?
Birde olayın tamemen geyiğine bağlasak.
- Necmi çirkin olsam beni yine sever miydin?
-Ne yalan söyleyim. Ne yalannnnnn söyleyeyim severdim (Yalana bak yalanaa) - O halde hadi beni yine sev, beni deli deli sev, beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev Necmi.
Ya da:
-Çirkin olsam beni yine sever miydin?
-Alkol stoğuna bağlı.