Tarihi 5 Temmuz 2009

Erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor

* Merhaba ablacığım. Ben henüz 16 yaşında bir kızım. Size bir sorunumu anlatıp akıl danışmak istiyorum. 19 yaşında bir erkek arkadaşım var. Tam 1,5 yıldır beraberiz. Birbirimize her yönden uyum sağlayabiliyoruz. Ayrıca ilişkimiz ciddi bir ilişki diyebilirim. Yani her gencin bu yaşta yaşayabileceği ya da heves ettiği duygular değil bizim birbirimize hissettiklerimiz. İlişkimiz gerçekten son derece saygıyla yürüttüğümüz anlayışlı bir ilişki. Bunları söylüyorum çünkü dediğim gibi genç yaşta yaşanan basit bir ilişkimiz yok bizim. Ama erkek arkadaşım karşısında ilk defa cevapsız kaldım geçen günlerde. Ne diyeceğimi bilemedim.


Bana bir teklifte bulundu. Bana sen benimsin ve ben sana gerçekten sahip olmak istiyorum dedi. Bana cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti ve "Eğer bunu sen de istiyorsan bence arada hiçbir engel yok" dedi. Dediğim gibi ona cevap veremedim. Aslında benim cevabım belli. Tabi ki hayır demeyi düşünüyorum. Ama ona henüz söyleyemedim bunu. Fakat davranışlarımdan o zaten her şeyi anladı. "Her şeyin bir zamanı var" dedim ve bu konuyu kapatmıştım. O da üstelemedi. "Ben seni her daim beklemeye hazırım ve bekleyeceğim" dedi. Ancak söylediği gibi davranmadı ve daha sonra bu konu aramızda sorun olmaya başladı. Bana daha yakın olmak ve dokunmak istediğini söyledi. Sevdiğim birinin bana dokunması yanlış mıdır Jale Abla? Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve sıkıntıdayım. Lütfen bana yardım et. Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
(Adı saklı)

Sevgili kızım, aşk çok güzeldir ama aynı zamanda da bazı gerçeklerin üstünü örtüp yanlış yapmana da sebep olabilen bir duygudur. Bu yüzden madem seviyeli ve güzel bir arkadaşlığın var bırak bu seviyede kalsın. Yaşın daha çok genç ve hayat unutma ki, yaşandıkça edinilen bir eşşiz tecrübedir. Yaşından büyük olgunluklar beklemiyorum ama benden sana bir anne tavsiyesi, lütfen sınırlı olmaya çalış. Tabii ki aşk, sevgi dokunmak ve hissetmektir. Buna engel olunamaz ama her duyguyu yaşamak için büyümen gereken bir süreç var. Yeteri derecede olgun olmalısın. Ne demek istediğimi senin zaten anladığını sanıyorum. Birbirinizi incitmeden çok uzun süren bir arkadaşlık diliyorum sizlere. Kendine çok iyi bak kızım. Sevgiler...
İLİŞKİ TEKLİF ETTİ