Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 18 Mayıs 2013

Neler oluyor!

Sokaktaki insanlar birbirlerine bu soruyu soruyor!
Herkes ne olup bittiğini öğrenmek istiyor! Ama gazeteler ve televizyonlar bu ihtiyacı karşılamakta sıkıntı yaşıyor! Kimi bilmiyor, gerçeği bilen az kişi de işine gelmediği için yazamıyor!
Kabaca söylemek gerekirse yeni dünya kuruluyor, Türkiye yerini alıyor!
Cevabı çok DERİN olan konularda parçalar üzerinden gitmek işi çıkmaza sokar! Bu nedenle gelin değişimin tepeden fotoğrafını çekelim...
İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra mağlup olmasına rağmen Japonya garip bir şekilde desteklendi! Aynı şekilde Çin de!
Bu iki ülke üretip satardı! O kadar çok satardı ki ARTI PARALAR Amerika'ya giderdi! Çünkü en güvenli liman orasıydı!
Dolar tek geçerli PARA BİRİMİ olduğu için kazanan Washington oluyordu!
Aslında geçerli akçe DOLAR olmasına rağmen piyasada dolaşan paranın karşılığı olan ALTIN kasalarda yoktu! Kimse itiraf etmese de içi boş PARA, küresel trafiği sağlıyordu!
Büyük savaştan sonra İngiltere gücünü Amerika'ya devretse de AKLIYLA varolmaya çalışıyordu! Özellikle Türkiye gibi ülkeleri asla elinden kaçırmak istemiyordu! ROTHSCHILD gibi seçilmiş ailelerin üzerinden kurduğu zenginlerle ilişki sayesinde Amerika'ya kök söktürüyordu!
Bütün bu mücadeleler sonucunda ne darbeler bitiyor ne de huzur geliyordu!
Türkiye iki ucundan çekiştirilen yün kazak gibi söküldükçe sökülüyordu!
Amerika'da yıllar içinde biriken Japon ve Çin parasını Rothschildler ya da onların hormonladığı Rockefeller gibi aileler toplamaya başladı! Finans piyasasının mucidi Yahudi aileler akan parayı kendi kasalarına koymayı başarmıştı! Bu tablo Amerika içinde bilişim, petrol, silah sanayi gibi zenginliklerin sahibi patronları ürküttü! Çünkü rakiplerinin milliyeti ve değerleri yoktu! Tek amaçları paraydı!
Bütün trafik DOLAR üzerinden gittiği için de kimse çıkıp "Yahu bu paranın içi boş!" diyemiyordu! Kimse böyle bir yıkımı göze alamazdı! Çünkü bu herkesin ölümü demekti!
Bu iki güç arasındaki savaş yeni değildi! İlk müsabakaları yine Türkiye'de olmuştu! 1980 darbesi olunca Türkiye tamamen DIŞA AÇILDI! Bu Yahudi patronların zaferiydi!
İthal ikameci Demirel gitmiş, dünyaya açılan Özal gelmişti! Bu operasyon büyük başarıya da gebeydi! Aynı ekip bu kez bir gecede SOVYETLER'i dağıtıp dünyaya açılmasını sağladı! Türkiye ayağı başarılı olduğu için bu da rahatlıkla gerçekleşti!
SOROS ve adamları Rusya'ya çullandı!
ASYA tamamen değişti! Bir öcü olarak bildiğimiz KOMÜNİZM bir anda kaybolup gitti! Bu saldırıyla birlikte RUSYA'nın paha biçilmez madenleri sudan ucuz fiyatlara satıldı! Alanlar da hep kökeni Londra'da olan Rothschildler'e bağlı isimlerdi! Soros'un önderlik ettiği hareket Henry Kissenger'a, o da Lord Jacob Rothschild'e bağlıydı! Bu yapı gencecik bir isim olan Mikail Khodorkovsky'ye sahip çıkıp büyütmüştü!
Rothschild'le tanışmak genç Rus işadamı için piyangoydu! Bu sayede Rus şirketleri el değiştirirken ona da petrol devi YUKOS düştü! Bu grafik PUTİN'in gelişine kadar sürdü! Putin, oligarkları alaşağı edip bütün şirketleri Moskova'ya bağlı isimlere verdi!
Yaşanan ikinci bir DEVRİMDİ ancak dünya bunu görmezden geliyordu! Basın BARONLARIN elindeydi ne de olsa!
Putin BARONLARIN zaferine geçit vermedi! En büyük desteği de Amerikan Ulusal Devleti'nden aldı! Bu ortaklık 11 Eylül'de İKİZ KULELERE vurulmasıyla TAVAN yaptı! Artık Amerika ve Rusya resmen BARONLARA savaş açmıştı!
Paradan para kazanmaları ve enerji kaynaklarından kovulmaları şarttı! Bu engelleme olmazsa yakın zamanda dünya üzerinde ULUS DEVLET kalmayacaktı! Çünkü baronlar PARAYI devletlerin yerine koymuştu! EN önemlisi Amerika tehlike altındaydı!
Ama Türkiye'de işler farklıydı! Amerika darbe de yapsa siyaseti ve ekonomiyi avucuna alamıyordu! Neredeyse bütün şirketler Avrupa kaynaklıydı! Dolayısıyla patronların dediği oluyor ve genellikle AVRUPA bağlantılı isimler iktidara geliyordu! Zaten BARONLARIN var ettiği IMF ve Dünya Bankası gibi borç veren kurumlar bir başkasının gelip oturmasına izin vermiyordu! Para ile Türkiye'yi kontrol ediyorlardı! Ekonomi, siyaset Avrupa'nın ağırlığındaydı! Ordu ise ikiye bölünmüştü! Genelkurmay'ın bir kısmı Amerika ile ilişkilere özen gösterirken bir kısmı da derin ilişkiler nedeniyle AVRUPACIYDI! Yani içerideki her kurumda çatışma ve mücadele vardı! Bu nedenle dün olduğu gibi bugün de meydan muharebesi Türkiye'de olacaktı!
Reyhanlı'daki bombalar bunun habercisiydi!
Avrupa, enerjide bağımlı olduğu RUSYA faktörünü Kuzey Irak'ı kendisine bağlayıp aşmayı düşünüyordu! Engel de Ankara'ydı! Eğer PKK sorunu biterse Türkiye hem nüfus hem ekonomik olarak fırlayacaktı! Enerji ile buluşan Ankara, Avrupa başkentlerinin kabusuydu!
Bu nedenle Bulgaristan'ı bile AB'ye kabul ettiler. Türkiye bölünecek ve BATISINDAKİ kısmı Edirne'ye kadar gelmiş olan AB ile bütünleşecekti! Böylece işlem tamamlanmış olacak ve Ankara üzerinden Kürtler'e ulaşılacaktı!
Enerji de böylece onlara akacaktı! İmralı süreci bu nedenle onları şaşkınlığa uğrattı!
Ankara "Savaşmıyorum" deyince şoke oldular! Ne yapacaklarını şaşırdılar! Bu nedenle içeride muhalefet ayağa kalktı!
Asıl savaş şimdi başlamıştı!
Erdoğan'ın Amerika ziyaretiyle kurşun namluyu terk etti!
Kısa zaman içinde Esad gidecek! Hem de Rusya'nın önerisiyle! Yerine gelecek isim başta Suriye'nin kazandığını gösterse de daha sonra Ankara'nın aklı ortaya çıkacak! Irak ve Suriye'deki Kürtler ile enerji Ankara'ya bağlanacak! Petrol ve altın fiyatlarındaki oynamalarla AVRUPA çökertilecek! Çin karadan ulaşmaya çalıştığı İRAN'a gidemeyecek! Gitse de Türkiye üzerinden Afrika'ya inemeyecek!
Avrupa ile Çin arasındaki coğrafi bağlantı kopacak! Mal ve para trafiği çökecek! Bir süre sonra Londra ve Avrupa kontrol altındaki bir çocuğa dönecek, bunun sağlamasını da AB'ye alınmayan Türkiye yapacak!
Bütün bunlar iki dünya savaşını ortaya çıkaran nedenlerden daha büyük ve derin!
Bu nedenle Türkiye'deki mücadele sert geçecek! Obama ve Erdoğan'ın yemek yedikleri KIRMIZI ODA Osmanlı'yı temsil ediyor! Çünkü oturdukları masa ve sandalye 19. Yüzyıl TÜRK STİLİ...
Bu yemekten anladığım İngilizler'in o tarihlerde koyduğu ORTADOĞU sınırları yakında ortadan kalkacak!
Bana kızmayın!
Ben sadece gördüğümü yazıyorum!