BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 14 Ekim 2019

Zafere limon sıkma

BAŞKAN Erdoğan, yeni yüzyılın en hayırlı jeopolitik hamlesini yapıyor.
Mehmetçik tarih yazıyor. CHP'nin başı Kemal Kılıçdaroğlu, zafere limon sıkıyor. Tipik CHP zihniyetinin son temsilcisi Kılıçdaroğlu, birçok konuda öyle gülünç, mantıksızca konuşmalar yaptı ki değişik isimlerle anılmayı hak etmişti.
Türk Ordusu bir yıldır sınırlarda hazırlık yapıyor. Başkan Erdoğan, devletin tüm birimlerini alarma geçirip diplomatiksiyasal- ekonomik temasları yürütüyor.
Çok başarılı bir strateji oluşturmuş, tam Kuzey Suriye'de İKİNCİ İSRAİL'IN KURULMASINA mani olmak üzere harekete geçilecek, Kılıçdaroğlu çıkıyor, "Tezkereye içimiz yana yana 'Evet' dedik" diyebiliyor. Tezkereye evet derken içi yanıyormuş. Aziz Türk milletinin de sizin zafere limon sıkmanızdan İÇİ YANIYOR. Kemal Bey, nedir bu ESAD sevgisi? Katil Esad'ı kucaklamakla nereye varmak istiyorsunuz? Afrin Harekatı yapıyoruz, çıkıyorsun, "Afrin'e girmeyin" diyorsun. Giriyoruz, gittiğimiz yerlerde ABD-Avrupa-İsrail planlarını parçalıyoruz.
Zafere ortak olmuyorsunuz. Kemal Bey; dünyanın haydutları ABD-Avrupa, onları yönlendiren Yahudi lobileri-baronları karşı çıksa da Türkiye bu harekâtı yapıyor, yapacak. Yakın coğrafyamız için hazırlanan İKİNCİ SYKES-PICOT siyasi haritalarını parçalıyoruz. Akıtılan Müslüman kanlarının hesabını sormak için Irak'tayız, Suriye'deyiz. Türkiye Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekâtı'nı başarıyla gerçekleştirdi. Şimdi de Barış Pınarı Harekatı'nı yapıyoruz. ABD ve AB ne kadar bağırırsa bağırsın, ağlasın, PKK ve uzantılarını yok olmaktan kurtaramayacaklar. Kemal Bey, son bir sorumuz var. Ne oldu, "PKK-YGP Turkiye'ye saldırmaz" diyordunuz. Yabancı istihbarat servislerinin kuklası YPG-PKK katilleri kahpece Türkiye'ye saldırıyor.