BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 6 Ekim 2019

Erdoğan’ın şahlanış emri

CUMHURBAŞKANIMIZ Tayyip Erdoğan, AK Parti'yi Milli Mücadele'nin kalesinde Afyonkarahisar'da kurdu. O gün harekete geçen BÜYÜK TÜRKİYE TRENİ bir kalkınma ve adalet hikayesini yazarak yoluna devam ediyordu. Ardından Kızılcahamam, AK Parti trenine hız kazandıran bir yer oldu.
Başkan Erdoğan liderliğindeki AK Parti, yeniden Kızılcahamam'da bu sefer, ŞAHLANIŞ TOPLANTISI gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan'ın verdiği talımat, "Hedefiniz 2023" oldu. 31 Mart seçimlerinin kazanılmasına karşın, bazı belediyelerin kaybedilmesi nedense iç ve dış çevreler tarafından zayıflama olarak algı operasyonlarına konu olmuştu. Ama yeniden ismindeki ADALET VE KALKINMA ŞAHLANIŞI içine girecektir. AK Parti TÜRKİYE'NİN ÇİMENTOSU özelliğindedir. Yazmakta olduğu hikaye ile de İSTİKBAL SAVAŞININ KAZANILMASI yolunda yürümeyi başaracaktır.

İLK HEDEFİNİZ 2023
Başkan Erdoğan net duruşunu göstererek, "Milletimizle olan güçlü hasbi bağımız sayesinde girdiğimiz her mücadeleden başarıyla çıktık.
Türkiye demokraside ve ekonomide hapsedildiği ve çok uzun yıllar kurtulamadığı geri kalmışlık zincirini AK Parti ile kırmıştır. Kendini milli iradenin üstünde gören vesayetçi anlayışı kazıyıp attık. Ekonomi üzerinden yazılan felaket senaryolarını birer birer bozuyoruz"dedi.
TÜRKİYE İTTİFAKI yolunda yürümeye kararlı olduğunu işaret etti:
"Yeni ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak icraatlar ortaya koyacağız. Her vatandaşımızın geleceği için hayal kurmaya ve hayata geçirmeye devam edeceğiz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine mutlaka ama mutlaka ulaştıracağız." Başkan Tayyip Erdoğan, Türk siyasetinde MİLLETLE GÖNÜL BAĞI KURAN, KURDUĞU KÖPRÜLERİ YAŞATAN bir liderdir.Kızılcahamam'da bunu net biçimde ortaya koydu: "Kimse bize oy vermek mecburiyetinde değil. Biz milletimizin gönlünü kazanarak bunu sağlayacağız. AK Parti'yi temsil etmek demek milletimize hizmetkar olmak demektir".
Başkan Erdoğan'ın şaşmaz ilkelerinden birisi YENİDEN MEDENİYET İNŞASIDIR. Bunu şu sözlerle bir kez daha ilan etmiştir:
"Medeniyetimizin kökleri insanlığın, coğrafyamızın tüm birikimini kucaklayacak kadar derinlere iner, bu parti medeniyetimizin taşıyıcısıdır. Kimliksiz, köksüz, rüzgarda sürüklenen bir millet haline gelmemizi bekliyorlar ama buna fırsat vermeyeceğiz." Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın hedefinde Suriye tek başına YER ALMIYOR.
Bir BEKA HATTINDA TÜRKİYE'NİN GÜVENLİĞİ ŞAŞMAZ HEDEFİDİR.
Kandil'i kuşatan, Irak'ın kuzeyine PENÇE ATAN, Suriye'de GÜVENLİ BÖLGE KURMAKTA KARARLI, DOĞU AKDENİZ'DE
Türkiyenin geleceğine etkileyecek gaza, petrole ulaşma konusunda asla taviz vermeyen, bir BEKA HATTI KARARLILIĞIMIZ VARDIR.
Başkan Erdoğan'ın güç aldığı, MİSAK-I MİLLİDİR. Bugün Irak ve Suriye'de BEKA HATTIMIZI TAHKİM EDİYORSAK, MİLLİ MİSAK'IN GÖNÜL COĞRAFYASINDA VARIZ DEMEKTİR. SONUÇ...
AK PARTİ KIZILCAHAMAM'DA ŞAHLANIŞ İÇİN EMİRLERİ ALDI.ALLAH TÜRKİYE'NİN YAR VE YARDIMCISI OLDU. ZAFER İNANANLARIN OLACAKTIR.