BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 29 Ağustos 2019

Derin Amerika’ya 3 tokat

TARİHTE Osmanlı tokatları çok etkiliydi. Bugün Bağımsız Türkiye tokatları ses getiriyor.
Ankara, aynı gün de (27 Ağustos) Derin Amerika'ya 3 tokat attı.
1) Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Putin'le Moskova'da buluştu. Birlikte Mars 2019 uluslararası fuarını açtılar.
Ana destekleyici de Çin'di. Türkiye- Rusya-Çin anlamlı bir mesaj verildi.
2) S-400'lerin ikinci batarya parçalarını getiren uçak, Erdoğan- Putin dünyaya seslenirken, Ankara Akıncı üssüne iniyordu.
3) Cumhurbaşkanımız Erdoğan, ABD'nin F-35'lerine büyük rakıp SU- 57 savaş uçağını inceledi.
Ankara tokatlarının sesi, Washıngton kadar, Brüksel, Londra, Paris ve Berlin'den de duyulduğundan kuşkumuz yok.
Birincisi, Erdoğan'ın Moskova konuşmasının satır aralarında önemli mesajlar vardı: Havacılık ve uzay teknolojileri alanında Türkiye ile Rusya'nın geliştirmekte olduğu sinerjinin ikili ilişkilerimizi DAHA DA DERİNLEŞMESİNE yardımcı olacağına inanıyorum"...
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ve Rusya Lideri Putin Moskova'da havacılık fuaruında konuşurken,S-400 ler ikinci batarya parçalarını taşıyan Rus nakliye uçağı Mürtet'e iniyordu.
Zamanlama muhteşimdi.
Bilindiği gibi, Akıncı (Mürtet) üssü, Derin ABD kuklası FETÖ darbe teşebbüsünün merkeziydi. Derin ABD, Fetullah'ı vermiyor. Mürtet resimiyle verilen mesajın derinliği var.
Bu mesajda, HAİNLERE SAHİP ÇIKAN ABD PORTRESİ tekrar gösteriliyordu.
Üçüncüsü de Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya lideri Putin ile birlikte Sukhoi SU-57 savaş uçağını inceledi. Türkiye'nin S-400 savunma füzelerinden sonra, SU-35 savaş jetlerinin alımı ile ilgilenmesi çok esaslı mesajlar vermektedir.
Türkiye alternatifsiz değildir. Bunu kimse unutmamalı. SU-57, ABD ve Batı'nın nefesini kesen bir rus savaş uçağı. Bu uçağa binen Erdoğan'ın resminin ABD-Pentagon'da bazı sarsılmalara yol açtığını açıktır.
Rusya, Su-57 savaş uçaklarını çok uygun şekilde teklif edilmektedir.
F-35 oldukça maliyetli bir uçak konumuna gelmiştir. Uluslarası camiada SU-57'nin F-35'ten daha etkili olduğu kabulg örmektedir.
Rus uçağının; hızı, uçuş yüksekliği, sensörleri, füzeleri, hedef vurma mesafesi, hayatta kalabilme ve manevra kabiliyeti yönüyle çok üstündür.
SONUÇ: ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. Derin ABD-Pentagon, kazdığı kuyuya düşme noktasındadır.