BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 25 Ağustos 2019

Pençe atmaya devam et Türkiye

ASLAN yattığı yerden belli olur. Bu yatak, Türk-İslam medeniyetinin kükrediği Anadolu toprakları olursa, o aslan bir başkadır.
ABD-Avrupa'nın kuklası PKK'yı topyekün temizleme harekatı, Irak'ta, Suriye'de, Tendürek'te Gabar'da bir BÜTÜNÜN PARÇALARI olarak sürdürülüyor. Türkiye aslanı Pençe atmayı sürdürüyor. Emperyalistlerin oyuncağı PKK'ya karşı Irak topraklarında 3 üncü pençemiz satılmış eşkıyaları çukurlara gömüyor.
Aslanım Türkiye, 1'inci pençe harekatını Mayıs'ta başlatmıştı.
Stratejik Hakurk bölgesine kahraman Türk Ordusu pençe atmaya başlarken, Bağımsız Türkiye'nin bayrağı Başkan Tayyip Erdoğan, Aziz Milletimizin mesajını; "Terör örgütü PKK'ya göz açtırmayan kahraman Mehmetçiklerimize sınır ötesindeki bu zorlu operasyonda başarılar diliyorum. Dualarımız sizlerle. Allah yar ve yardımcınız olsun!" diyerek vermişti. BİRİNCİ PENÇE, Hakurk'u temizledik. Kukla PKK için, Hakurk, yaz aylarında kullandığı bir çukurdu.
Bölgenin Sincar ve Suriye'nin kuzeyindeki terör bölgelerine geçişte kritik bir konumda bulunduğu yerdi.
Bölücü terör örgütü PKK kıralık eşkiyalarını Türkiye'ye sokmak için Hakurk'u bir üs olarak kullanıyordu.
İKİNCİ PENÇE, eşkıyanın yuvası KANDİL KISKACA aldı. Terör örgütünün kullandığı Zap nehrinin doğusunda Çukurca ile İran sınırı arasında kalan Kuzey Irak'ta Sidekan'dan başlayarak Zap, Avaşin- Basyan, Hakurk-Kandil arasında kalan bölgede icra ediliyor. Bu bölge Zap, Diyana kuzeyi, Hacıümran kuzeyi, Ranya kuzeyi ve kandil arasında derinliği 30 km, genişliği 130 km olan bölgede DUVAR ÖRDÜ. ÜÇÜNCÜ PENÇE, Çukurca ile İran sınırı arasında kalan bölgede Kuzey Irak içerisinde Sidekan'dan başlayarak Ranya'ya kadar olan bölgede yeterli derinlikte kalıcı üsler oluşturarak PKK terör örgütünün Hakurk, Zap dahil Kandil'e kadar olan bölgeye yerleşmesini önlemeye yönelik. Bu bölgedeki kalıcı üslerimizle PKK terör örgütünü Kandil'e hapsedeceğiz.

PARAMPARÇA EDİLDİ
PKK'nın Irak-Suriye geçişindeki arazi de kontrol altına girdi. Kandile paralel Irak Şengal'de oluşturulmak istenen PKK ÜSSÜ, paramparça ediliyor. 14 Aralık 2018'de, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Sincar (Şengal) ve Suriye'nin kuzeydoğusundaki Karaçok Dağı bölgelerine hava harekatı düzenledi. Hem Suriye'de hemde Irak'ta terörle samimi mücadele eden tek ülke olan Türkiye, operasyonun derinliği itibariyle Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atmış oldu. ABD'nin Suriye'de girişmiş olduğu PKK -DEAŞ aracılığıyla gerçekleştirmek istediği BÜYÜK İSRAİL PROJESİ'Nİ
PARÇALIYORUZ.
ABD'nin kurguladığı, İsrail merkezli bir yeni sistem Irak ve Suriye'de terör devleti kurma çalışmalarıdır. Başkan Erdoğan, burada kurulmak istenen bir devletçiğe değil de daha çok ABD'nin Ortadoğu'da kurmaya çalıştığı yeni düzene meydan okumaktadır.

SONUÇ: Uzun vadeli strateji kapsamında Kandil'in kuşatılmasına devam ediyoruz. PKK eşkıyasının hareket alanını daraltıyoruz. Kuzey Irak'ta Türkiye sınırı boyunca terörist sızmalarını engelleyecek güvenli bölgeyi kuruyoruz. Irak-Suriye geçiş hattını kontrol altına alıyoruz.
Kandil ile Şengal/Kobani hattını parçaladık. ABD-İsrail'in Kuzey Suriye'de Akdeniz'e inen koridorunun bir bacağını kopardık. PKK KANDİL'DE BARINAMAYACAK.
Erdoğan-Türk Devlet Aklı. Kararlı.
TÜRKİYE ABD'nin Irak-Suriye'de kurmaya çalıştığı BÜYÜK İSRAİL PROJESİ'ne meydan okuyor. Sadece dışarıda değil, içeride de, ABDAvrupa Gül-Kılıçdaroğlu Projesi'ne de meydan okuyor. ANLAŞILDI MI?