BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 25 Şubat 2018

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Turkcell'in fenomeni Elazığ Palu ilçesi Bozçanak köyünde yaşayan İsa Sezeroğlu "Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.
Konuşmuyorum, görüyorsunuz" sözleriyle bir anda Türkiye'nin en çok takip edilen insanı oldu. Ben de Sezeroğlu'ndan ödünç alarak "Fazla anlatmaya gerek yok.
Görüyorsunuz, CHP'de tuhaf işler oluyor" diyorum:
Kahraman Mehmetçik Afrin'de tarih yazıyor.
CHP tüzükle meşgul...
Yani "Melekler erkek mi kadın mı" diye tartışıyorlar.
Görüyorsunuz.
Eşi domuz yiyen, Marksist il başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP'nin nerelere savrulduğunu görüyorsunuz...
Kemal Kılıçdaroğlu- Pentagon korosunun Türkiye'nin jeopolitik hamlelerini nasıl gölgelemeye kalktıklarını görüyorsunuz.
'Ordu artı CHP eşittir iktidar' formülü günlerini unutmayan Aziz Milletimiz, bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'la bir işler peşinde gezdiğini, görüyorsunuz...
'Atatürk fotoğrafını indirdi' diye ihraç ettiği Aylin Nazlıaka'yı CHP'ye yeniden almanın arayışında olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuşmaya gerek yok; görüyorsunuz.

​28 ŞUBAT MEDYASINI AYNEN GÖRÜYORSUNUZ
28 Şubat Darbesi'nin 21'inci yılında, 28 Şubat medyasının lokomotif isimleri Zafer Mutlu, Ertuğrul Özkök, Fatih Çekirge, Aydın Doğan Medya'da...
Kara kutu Hüsamettin Özkan da oralarda.
28 Şubat medya taktikleriyle günümüzün algı operasyonlarını aynen görüyorsunuz.


Avustralyalı Türkler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek gösterisi düzenledi. Melbourne'deki gösteriye Türkler ve Suriyelilerin yanı sıra farklı etnik kökenlerden Avustralyalılar da katıldı.

AĞRI, MARDİN VE MANİSA'DAN MEKTUPLAR
AĞRI: AK PARTİ İnsan Hakları Başkan Yard-E.Ağrı MV. Ekrem Çelebi'nin mektubu:
"Cumhurbaşkanımız inşaatı 10 yıldır süren Ağrı Devlet Hastanesi konusunda kızmış. "Ağrı'ya gittiğimde bunun hesabını soracağım, fena fırçalayacağım. Ağrı Hastanesi kısa zamanda açılacak" demişti. Hastane tamamlandı. Ağrılılar her sabah Erzurum'a gitmekten kurtulacak.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a dua ediyoruz."
MANİSA: AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ'ın mektubu: "Kuran'ı Kerim indirilirken gelen ilk emir 'Oku'dur. Büyük medeniyetleri, devletleri kurarken elimizden kitap hiç eksik olmadı. Maalesef ilerleyen süreçte kitabı ihmal ettik. Düşen kitap-gazete okuma alışkanlığını yeniden kazandırabilmek için 'Manisa'nın okuyan hastaneleri' projesini başlattık.
Polikliniklerde kitaplıklar oluşturuluyor. HER EVE BİR GAZETENİN GİRMESİNİ SAĞLAMALIYIZ. Teknoloji bağımlılığı kitaptan uzaklaştırıyor. Elimizdeki bilgisayarların, cep telefonlarının, tabletlerin de doğru kullanılması lazım."
MARDİN : AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu'nun gözyaşları: "Evlat ve kardeş acısını kimsenin yaşamamasını diliyorum.
Oğlum Zerdeşt Miroğlu'nun vefatının ilk saatlerinden itibaren derin üzüntümüze, matemimize ve acımıza ortak olmanız, tesellimiz oldu. Kalbinde herkese yer olan büyük bir camianın mensubu olduğumu bu elim vefat nedeniyle bir kez daha hissettim. Eşim Canan Hanım ve kızım Hiwa'nın acısına ve matemine, akraba ve dostlarımızın ortak oluşu, paylaşmasına minnettarım. Şehitlerimize ve Mehmetçiklere dualarımız eksik olmasın."

15 TEMMUZ'UN ÇELİK ÇEKİRDEĞİ
Genelkurmay Başkanlığı FETÖ ÇATI davasında Eski Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Hakan Bıyık, 15 Temmuz darbesinin, ÇELİK ÇEKİRDEĞİ'ni açıkladı:
"Ankara Çayyolu'ndaki villaya 6 Temmuz'da girdim, 9 Temmuz'da ayrıldım. Eve geliş gidişi ayarlayan Harun Biniş'ti. (Darbeyi yöneten sivil imam). Villada ADİL ÖKSÜZ MEHMET PARTİGÖÇ, GÖKHAN ŞAHİN SÖNMEZATEŞ, ÖMER FARUK HARMANCIK, Bilal Akyüz, Barış Avalan, Fırat Alakuş, Hakan kod adlı Nurettin Oruç ve Ali Osman Gürcan vardı. Adil Öksüz'ün darbe planlarını Fetullah Gülen'e götürerek onayını alacağı hususu villada konuşuldu."

DERİN SÖZ
"Mehmetçik ismi nereden geliyor? Peygamberimize Aleyhissalatu Vesselam hürmeten Muhammed ismini kullanmamış ecdat. Küçük Muhammed anlamına Mehmetçiği kullanmış, bu ismi vermiş. Bu kadar anlamlı. İslam dünyasında başka askerine Mehmetçik ismini veren bir ülke yok, bu sadece bizde var. Onun için Mehmetçik isminin hakkını vererek mücadele eden askerlerimi bağrımıza basıyor, her daim başarılar diliyorum." (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)