BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 24 Şubat 2018

Entrikaları paçavraya çeviriyoruz

Dünyada, hilal ve haçın mücadelesi hep var oldu, olmaya devam ediyor.
İngiliz ve Fransızlar, cetvellerle çizdikleri Ortadoğu üzerinde yüzyıl dans ettiler.
Aynı coğrafyada bu sefer Amerika-Avrupa bir yüzyıl daha dans etmenin peşindeler. Kurguladıkları "uydu devletçik-butik devletçik-şehir devletçik'lerini oluşturarak, bir yüzyıl daha emperyalist emellerini gerçekleştirmek istiyorlar. Bu nedenle Irak'ı, Libya'yı, Yemen'i, Sudan'ı böldüler. Şimdi ana hat üzerinde Suriye üzerinde ameliyat yapma sevdasındalar.
Bunun adı "Büyük İsrail" projesidir. Nil Vadisi'nden Fırat'a kadar uzanan bir bölgede, Haçlı- Siyonist proje, Filistinliler'i Filistin'den dışlamayı, Gazze'yi İsrail Devleti'ne katmayı, Lübnan, Ürdün, Suriye, Sina, Irak ve Suriye'de UYDU DEVLETÇİKLER kurmayı içermektedir.
Entrikalarla örtülü ve açık operasyonlarla ve taşeron savaşlar yoluyla emperyalist ABD'nin bugün, Suriye'de terör katilleri PKKPYD'ye kurmayı düşündüğü uydu devletçik (Fırat'ın doğusu) Dicle ve Fırat'ın arasındaki topraklardır.
Eğer, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan olmasaydı, bugün Suriye resmen 3'e bölünmüştü. Irak misali masa başı anayasalarla idare ediliyor olacaktı. Vatanseverler de Pentagon'un içimizdeki adamlarını da koridor haritalarını konuşurken görecekti.

KARA KEDİ WASHİNGTON POST
PENTAGON-KEMAL KILIÇDAROĞLU KOROSU TAM GAZ algı operasyonlarını sürdürüyorlar.
CIA istihbarat servisi bağlantılı ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post'ta yayınlanan makalede, Rusya ve İran'ın, Türkiye'nin Afrin'de istediği gibi hareket etmesine izin vermeyeceği iddia ediliyor. Kankası Financial Times "Şam ve YPG, İran gözetiminde anlaştı" diyor.
Bu üfürükleri M-6 İngiliz istihbarat servis irtibatlı BBC, (İnglizce-Türkçe yayınla) servise koyuyor. İngiliz Reuters ajansı tezgahları kuruyor. Rezil bunlar. Yalan makinası bunlar. Dertleri Türkiye'yi zor durumda bırakmak.
Avuçlarını yalayacaklar.
Asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklar.


Hatay'ın Hassa İlçesi'nde Muhammet Bulut (80) Mehmetçik'e kendi elleriyle çay servisi yaptı. 7'den 70'e destek bu olsa gerek.

15 TEMMUZ DARBESİNİN CEMAL GÜRSEL'İ
CIA-Pentagon- NATO gladyosu Fetullah darbesine Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin, insanların kanını dondururcasına, "kontrollü darbe" demesi de asla unutulmazken, 15 Temmuz darbesinin üzerinden 20 ay geçti. 15 Temmuz'da Hava Kuvvetleri Komutanı olarak görevde bulunan Abidin Ünal, Genelkurmay Karargâh Çatı Davası'nda müşteki sıfatıyla ifade verirken, "Akın Öztürk, 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, darbenin Cemal Gürsel'i olacaktı" dedi. Abidin Ünal darbenin merkezi Akıncı'da en aktif elemanlarına baktığında, Öztürk'ün Hava Kuvvetleri Komutanı olduğu dönemde Genel Sekreteri Ahmet Özçetin'in Akıncı'da Harekat Komutanı, özel sekreteri Mustafa Azimetli'nin 143. Filo Komutanı, damadı yarbay Hakan Karakuş'un 141. Filo Komutanı olduğunu anımsatarak, "Bütün bunlar Akın Öztürk'ün ekibi. Bunlar benim için yeterli. O Cemal Gürsel'di" dedi.
Daha önce eski ikinci ordu komutanı Adem Huduti, 27 Mayıs 1960 darbesinde İzmir'den Ankara'ya getirilen ve darbenin lideri yapılan Cemal Gürsel örneğini vererek, kendisine kalkışmacıların başına geçmesini teklif ettiklerini açıklamıştı.

DERİN SÖZ
"Türkiye, şu anda sadece 2023'e değil 2023'ün ardından 2053 ufkuna yürüyor. Biz göremeyeceğiz, 2071 ufkunun temellerini atıyoruz. Nasıl İstanbul'un fethi ile tüm insanlığı yeni bir çağa soktuysak, inşallah 2053'te öyle bir atılımı gerçekleştireceğiz. Nasıl Malazgirt'te kapılarını açtığımız Anadolu'yu bin yıldır yurdumuz olarak sahiplendik ve koruduysak, inşallah 2071'de bu gücümüzü tüm gönül coğrafyamızı kucaklayacak şekilde genişleteceğiz.' (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan-Eskişehir konuşması)